Så er det igen tid for Rotarys velgørenhedskoncert i Sorø Klosterkirke. Det sker den 26. november 2013 kl. 19.30.

“Sidste år havde vi et program med Opera og Operette, og det har vi også prøvet i år, da det var yderst populært hos publikum. Det er igen vores lokale kunstner Jakob Vad der har sammensat programmet, og som har inviteret et par kolleger med. Som det fremgår af de korte omtaler, er det absolut kompetente kunstnere, og når så der både er stykker fra Juleoratoriet af Bach, Skabelsen af Haydn, samt numre fra Don Juan, Farinelli, Flagermusen og Den Glade Enke, mon så ikke vi har lidt for enhver smag”, siger Kim Lisbygd fra Rotary Club Sorø.

PROGRAM KONCERT SORØ KLOSTERKIRKE

Nickie Johansson er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium. Hun har sunget solistpartier bl.a. på Den Ny Opera, Valdemars Slots Sommeropera, Den Fynske Opera og Øresundsoperaen. Blandt de vigtigste partier kan nævnes Donna Elvira i Don Giovanni, Drusilla i Poppeas Kroning, Serpetta i La Finta Giardiniera, Belinda i Dido og Aeneas og senest Annina i La Traviata i 2013. Desuden har hun været solist med bl.a. Odense Symfoniorkester, Århus Sinfonietta, Ensemble Zimmermann og Oslo Kammerorkester.

Oscar Micaelsson er født i oktober 1990 i Göteborg, og bor i København. Oscar Micaelsson skal snart afslutte sit Master -program i klaver på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København under oplæring af professor Niklas Sivelöv. Ud over at spille klassisk og moderne klavermusik er Oscar Micaelsson også aktiv inden for jazz og improvisation. Han er organist og komponist og har optrådt i Sverige, Østrig, Island, Danmark og Tyskland med sine klaverkoncerter. I 2012 fremførte han i Tivolis Koncertsal værker for klaver af Conlon Nancarrow og Stravinsky og igen i 2013 i Tivoli Beethoven Festival, Beethoven.

Jakob Vad er blevet brugt flittigt som koncertsanger siden starten af sin uddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2006. Han har sunget bas-partierne i mange af de store oratorier såsom Mozart’s Requiem, Händel’s Messias og Bach’s Johannespassion i samarbejde med en række forskellige ensembler og dirigenter i København og omegn. Iblandt disse kan nævnes Trinitatis Kantori og Orkester, Sorø Internationale Musikfestival og Franz Rasmussen som Jakob har haft et fast samarbejde med gennem de sidste 5 år. Desuden har Jakob optrådt på flere af de kendte koncertscener, deriblandt DR Koncerthuset, Tivolis Koncertsal, Betty Nansen Teatret og Hofteatret.

Nickie Johansson
Nickie Johansson