Hefra Entreprenør og Anlægsgartner
v/Kim Otto Isted Andersen
Bjernede Kirkevej 22
4180 Sorø
Tlf. 57 84 40 30

Hjælp til grønne områder
Hefra Entreprenør og Anlægsgartner er ejet og drevet af Kim Otto Isted Andersen. Firmaet har grønne fingre og brune arme, og man er specialister i bl.a. belægning, træfældning og kloakarbejde.

Har tidens skybrud givet vand i kælderen, kan entreprenøren i Sorø hjælpe med omfangsdræn. Skal du have klargjort et stykke jord til et nyt haverum, kan du få hjælp til rodfræsning. Firmaet har erfaring med både nyanlæg, renovering og løbende vedligeholdelse og udfører en bred vifte af opgaver for både private, institutioner og erhverv.

Små og store haveanlæg
Når man skal anlægge en ny have eller modernisere den gamle, er det en god ide at konsultere en fagmand. Han kan med sin faglighed se muligheder, som den almindelige haveejere oftest ikke kan, og man kan derfor få en umiddelbar vurdering, som vil lette det fremtidige arbejde.

Hvilke behov har du og din familie til haven? Sten og anden form for belægning, græsplæne eller en kombination? Mulighederne er mange, og Hefra Entreprenør og Anlægsgartner kan med sin erfaring og professionalisme opfylde dine ønsker, uanset om dit havebudget er stort eller lille.

Vedligeholdelse uge for uge, år for år
Det er ikke altid, at man lige får klippet græsset, hækken eller buskene i tide. Hefra Entreprenør og Anlægsgartner klarer ærterne, og assisterer året rundt mange virksomheder og private med deres grønne områder. Firmaet har stor erfaring med at klargøre grunde for ejendomsmæglere i forbindelse med salg, hvor udendørsarealerne skal se allermest indbydende ud.

Beskæring og træfældning
De grønne områder skal trimmes i sommerhalvåret. Hække skal klippes mindst en gang om året, og græsset skal slås mindst en gang om ugen. I gamle haver skal buske og træer også holdes nede med beskæring. Det er ofte bortskaffelsen af afklip, der er den mest ressourcekrævende del af opgaven. Med Hefra Entreprenør og Anlægsgartner er haveaffaldet væk i en ruf.

Når der skal fældes træer, er Hefra Entreprenør og Anlægsgartner din sikkerhed for, at det sker sikkert og forsvarligt, og at der bliver ryddet pænt op bagefter. Hefra Entreprenør og Anlægsgartner kører brændet væk eller kløver og stabler det, alt efter hvad den enkelte kunde ønsker. Du kan få lavet flis af træet til havens bede, og stubben fjernes med fræser.

Kontakt Hefra Entreprenør og Anlægsgartner på tlf. 57 84 40 30 og hør mere om mulighederne.

sølvpartner