EDC Selandia Sorø
Storgade 13
4180 Sorø
Tlf. 57 86 11 00

EDC Selandia Sorø på Facebook 

En god bolighandel
EDC Selandia Sorø har hjemme i den smukke gamle bygning midt på Storgade. Her kan du få hjælp til køb og salg af bolig.

Leder du efter en bolig i Sorø og omegn, bør du se, hvad EDC på Storgade har på hylderne. Finder du ikke umiddelbart den bolig, du søger, kan du blive skrevet op i det omfattende køberkartotek, hvorefter du vil blive informeret om relevante nyheder.

Vil du vide hvad din bolig er værd, kan EDC Selandia Sorø tilbyde en uforpligtende snak alle ugens syv dage (søndag efter aftale). Ønsker du at sætte din bolig til salg, udarbejdes en personlig handlingsplan for salget. Bestil et gratis salgstjek.

Foto: ABW

Stærkt lokalkendskab
Et tæt samarbejde mellem EDC i Sorø og Ringsted giver både køber og sælger optimale muligheder for at gøre en god bolighandel. Butikkens medarbejdere har alle en indgående viden om Sorø, byens boligformer og -miljøer, og har derfor de bedste muligheder for at finde en bolig, der matcher dine behov. I spidsen for forretningen finder du erfarne Heine Amstrup, der har mange års erfaring med bolighandel, heraf over 15 år hos EDC i Sorø. Heine bor selv i Sorø-bydelen Frederiksberg og er født og opvokset i Sorø.

Her får du et overblik over boliger til salg i Sorø. 

Foto: ABW

Stor ros til EDC i Sorø
Vil du følge med i nye ejendomme på hylderne, bør du synes godt om EDC Selandia Sorø på Facebook.

Udover oplysninger om åbent hus, kan du på deres Facebookside deltage i konkurrencer og få indretningstips. Her kan du også se hvad kunderne mener…

“Dygtige, behagelige og professionelle mæglere med stort lokalkendskab og engagement” – Lene

“Vi har været super tilfreds med jer. Vi vil også vælge jer næste gang” – Max

“I har været så søde og professionelle, så det har været en ren fornøjelse” – Theis og Cathrine

Foto: EDC Sorø


sølvpartner