BCS Banevejens 5BCS Banevejens Cykler & Sport
Banevej 1
4180 Sorø
Tlf.: 30 66 06 62

Følg BCS Banevejens Cykler & Sport på Facebook

Åbningstider
Mandag 8.30 – 17.30
Tirsdag 8.30 – 17.30
Onsdag lukket
Torsdag 8.30 – 17.30
Fredag 8.30 – 17.30
Lørdag 9.00 – 13.00


BCS Banevejens 7En familietradition

BCS Banevejens Cykler & Sport er en cykel- og sportsforretning ved Sorø Station. Forretningen er drevet af Flemming Damborg, hvis kendskab til og interesse for cykler ikke er opstået over natten. De tohjulede har i de sidste 65 år været en stor del af familien.

Cykelforretningen kunne for første gang åbne dørene for kunder i 1950, hvor de blev budt velkommen af Flemmings farfar, Holger Jensen, der overdrog butikken til sønnen, Svend Jensen, i 1975. Nu føres traditionen videre af den nye generations rytter, der med styrthjelm, knæbeskyttere og stor ekspertise står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige køretøj. Samme butik, større udvalg!

Bredt udvalg af cykler og sportsudstyr
I Banevejens Cykler & Sport forhandles alle former for cykler og tilbehør. Er du på udkig efter en ny børne- eller damecykel eller måske et par støtteben til den debuterende på cykelstien? Hos Flemming er der noget for enhver – nybegyndere såvel som øvede.

I butikken finder du et bredt udvalg af cykler til hele familien, løbehjul, mountainbikes, BMX’ere og masser af udstyr, der gør din tur både smart og sikker, hvad enten det er på landevej eller i skov. Banevejens forretning tilbyder kompressionstøj fra Skins, skatertøj og hverdagstøj fra District samt ringklokker, styrthjelme mv. for et personligt præg.

Tricykler og elcykler triller også ind som en del af sortimentet, et fænomen der bliver stadig mere udbredt.

Ingen flade dæk
Er du punkteret, så kan du få din cykel lappet i butikkens cykelværksted. Her kan du også få din cykel klargjort til vinter eller til en ny sæson. Måske skal du have skiftet nogle dele ud, måske skal cyklen bare renses og smøres. Værkstedet toptuner cykler i alle størrelser, til alle ambitionsniveauer.

Gør en god handel
Kom forbi Banevejens Cykler & Sport, oplev det store udvalg af både cykler og sportstilbehør og gør en god handel. Her vil du modtage erfaren rådgivning, der vil sikre, at du cykler derfra på de rette hjul.

På forretningens Facebookside finder du nyheder, oplysninger om ekstraordinære åbningstider m.m.

“De rigtige varer på hylderne og priser der er i orden!”, skriver en af de tilfredse kunder.

BCS Banevejens 24


sølvpartner