MENY Sorø
Ringstedvej 35
4180 Sorø
Tlf. 57 83 13 55
045070@meny.dk

MENY Sorø på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag 8:00-20:00
Lørdag 8:00-16:00
Søndag 10:00-16:00

Førende fødevaremarked
I maj 2015 blev Supermarkedet på Ringstedvej en del af den succesrige dagligvarekæde MENY. Købmand Mette Ehlers har det ikke fra fremmede. Hendes far er købmanden Villy Ehlers, som var banebrydende i branchen med en unik blanding af discount og specialiteter. Derfor var det oplagt at Mettes forretning – tidligere SuperBest – blev Sorøs variant af Danmarks nye fødevaremarked.

Det var skam ikke blot en omdøbning; en større renovering skulle der til for at kunne øge udbuddet af ferskvarer. Således blev både slagteren og delikatessen bygget helt om, bageren blev udvidet, og supermarkedet fik sin egen rygeovn samt et energibesparende køle- og fryseanlæg.

Passion for mad
MENY udmærker sig med at kombinere et stort udbud og konkurrencedygtige priser. Dertil lægger kæden vægt på, af den enkelte butik har en stærk forankring i lokalområdet. Bag kæden står Dagrofa som har vurderet, at det er netop denne kombination, som kræves, for at et moderne supermarked kan tage konkurrencen op med de rene discountbutikker.

Engagerede medarbejdere – hos MENY kaldet MADarbejdere – er et andet væsentligt kendetegn. Samlet beskæftiger MENY i skrivende stund over 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere, der alle kendetegnes ved en passion for mad. Af samme grund er sortimentet af fødevarer et af landets største. MENY sammenligner ugentligt sine priser med konkurrenterne for at kunne tilbyde sine varer til “fast lavpris”.

Betal med din smartphone

MENY tilbyder en app – MENYKORTET – der giver rabatter og andre fordele. Bl.a. kan du betale for dine indkøb med MobilePay. Dvs. du kan glemme din pung, når blot du husker din smartphone.

Gaven der ikke skal byttes
Kerneydelsen er dagligvarer i god kvalitet – men supermarkedet i Sorø tilbyder også en række andre ydelser. Du kan bl.a. modtage breve og pakker, betale regninger og købe frimærker.

Følg MENY Sorø på Facebook og få de gode tilbud først. Du kan også deltage i konkurrencer med lækre præmier.

premiumpartner