Svegård Bog & idé Legekæden
Storgade 31
4180 Sorø
Tlf. 57 83 00 27
7776@bogpost.dk

Svegård Bog & idé Legekæden på Facebook

Åbningstider
Mandag-onsdag: 9.30-17.30
Torsdag-fredag: 9.30-18.00
Lørdag: 9.30-14.00

En verden af bøger
En spadseretur ned ad Storgade i Sorø er en ren fornøjelse. Der ligger mange spændende butikker med flotte udstillingsvinduer på Sorøs hovedstrøg. Vi prøver at slentre forbi nummer 31, som huser Svegård Bog & idé, men at ”slentre” forbi en boghandel kan være vanskeligt, for nyhederne i vinduet er lokkende. Bøgerne er levende hos Svegård Bog & idé, de taler til os og kalder på at blive undersøgt nærmere.

svegårdKontorartikler og kreativitet
Der var engang, en boghandel var en boghandel. I dag tilbyder boghandlere meget mere end bøger. Det gælder naturligvis de klassiske kontorartikler, hvor du på Storgade 31 finder byens største udvalg. Men Svegård Bog & idé udmærker sig også som et centrum for kreativitet af den nørklende slags.

Efter flytningen til den tidligere Fakta-butik i nummer 31 er sortimentet blevet udvidet betydeligt. De dystre forudsigelser om, at konkurrencen fra andre butikkers salg af billige bøger ville betyde en krise for boghandlerne, er ikke gået i opfyldelse her. Tværtimod.

Indehaver Tina Knudsen har sammen med sit dygtige og dedikerede personale formået at få den kendte boghandel til at vokse, så vi i dag både kan blive inspireret til at være kreative, se på legetøj og spil af enhver art, indkøbe alt indenfor kontorartikler OG blive fristet af nyudgivelserne på hylderne.

I 2020 blev sortimentet af legetøj udvidet betragteligt, da Svegård Bog & idé blev en del af Legekæden.

Tina Svegård Bog & IdeService er omdrejningspunktet
Tina kan fortælle, at der er flere ting, som skal spille sammen, hvis en specialbutik som hendes boghandel fortsat skal kunne tiltrække nye kunder. Centralt er naturligvis det store udvalg af bøger af enhver slags. Om det er krimier, opslagsværker, biografier eller børnebøger, der har interesse, må kunderne ikke gå forgæves. Og er bogen ikke på hylderne, er Tinas personale uddannet til at kunne skaffe den hjem hurtigt.

Personalet og servicen er en af de mange faktorer, som er vigtige i en moderne boghandel. Vi bliver mødt af et imødekommende smil, når vi kommer ind i butikken, og personalet har en veludviklet evne til at se, hvornår vi bare har lyst til at kigge, og hvornår vi har brug for hjælp til at finde lige præcis det, vi søger.

De første 10 år er gået over al forventning 
Tina Knudsen er stolt og glad over, at den satsning, som det var for hende og familien at overtage Svegårds Boghandel, har vist sig at være helt rigtig. De første 10 år betød, at der skulle lægges en masse energi og hårdt arbejde i butikken, men de 10 første år har også givet hende, personalet og de mange kunder en masse gode oplevelser.

Og med Tinas engagement både i butikken og i Sorøs handelsliv tyder alt på, at Svegårds Bog & idé Legekæden også mange år fremover vil lokke både læselystne, kreative og glade kunder ind.

 


premiumpartner