Nyt Syn Sorø 
Thomas Waagø
Holberg Arkaden 13
4180 Sorø
Tlf. 57 83 27 27

Nyt Syn Sorø på Facebook

Åbningstider
Mandag til onsdag 9.30 til 17.30
Torsdag til fredag 9.30 til 18.00
Lørdag 9.00 til 14.00

Den mest præcise synsundersøgelse
Når du vælger briller eller linser hos Nyt Syn, sker det på basis af en synsundersøgelse med markedets bedste teknologi. Nyt Syn er officielt ZEISS certificeret til at undersøge dine øjne med apparatet, der indeholder den revolutionerende ZEISS i.Profiler.

“Zeiss er et flagskib i tysk erhvervsliv,” siger Thomas Waagø, indehaver af Nyt Syn i Sorø. “Den tyske grundighed gør, at ZEISS træder lysende frem i vælten af billigprodukter, og det er et samarbejde som Nyt Syn har stor glæde af, for når det gælder deres øjne, er folk meget mere optaget af kvalitet end pris.”

Høje krav til viden
Af samme grund har Nyt Syn valgt at differentiere sig ved at fokusere på faglighed og ny teknologi. “Partnerskabet med ZEISS er krævende, og optikerne skal således jævnligt til eksamen for at dokumentere høj viden om produkterne”, siger den erfarne optiker, der har drevet butikken i Holberg Arkaden siden 90erne.

Sammen med ZEISS følger Nyt Syn med tiden og således også den digitale virkelighed, der kendetegner den moderne brug af briller. Overgangen fra papir til skærme i flere størrelser stiller nye krav til briller og linser. Samtidig bliver vi ældre end før, hvilket stiller yderligere krav til teknologiske hjælpemidler. “Nye opfindelser har medført, at vi ikke længere behøver finde os i de forringelser, der tidligere hørte med til aldringen af øjnene,” forklarer Thomas Waagø.

Sikrere bilkørsel
En af de nyeste innovationer er DriveSafe glas, der korrigerer for den dårlige belysning, man oplever som bilist når det er mørkt eller regner. Jo ældre man bliver, jo dårligere bliver lystransformationen i øjet, hvilket gør, at man nemmere bliver blændet i trafikken. “ZEISS har brugt 2,6 mia. kr. på den forskning, der har ført til udviklingen af de nye glas, som hurtigt er blevet meget udbredt,” oplyser Thomas Waagø. Glassene tager højde for pupilstørrelsen i svagt lys, og de reducerer oplevelsen af blænding betragteligt. Desuden gør de det nemmere at skifte fokus mellem instrumentbræt og spejle og giver tilmed et bredere udsyn over vejen.

Book en synsanalyse
En synsanalyse hos Nyt Syn i Sorø tager op til 60 min. Som den eneste danske kæde benytter Nyt Syn sig af ZEISS i.Profiler, verdens mest avancerede måleinstrument. Dine nye brilleglas – i.Scription – bliver dermed skræddersyet til dig, og resultatet er bedre nattesyn, klarere farver og skarpere detaljer. i.Profileren måler dit syn 25 gange mere præcist end andre synsprøver.

Bestil tid til en synsprøve online.

Kontaktlinser 
Foretrækker du kontaktlinser, foretager Nyt Syn en måling, så du får de helt rigtige kontaktlinser med det samme. Har du ikke brugt kontaktlinser før, får du en grund instruktion i håndteringen.

Skandinavisk enkelhed og harmoni
Nyt Syn i Sorø har sit primære fokus på øjnene og de teknologiske muligheder vi i dag har til rådighed for at forbedre synet. Forretningen tilbyder hele viften af produkter; hverdagsbriller, skærmbriller, læsebriller, solbriller og kontaktlinser – og de lækreste stel.

På væggene hos Nyt Syn finder du alle de spændende mærker fra verdens dygtigste brilledesignere og de største modehuse. Blandt internationale brillemærker som Lindberg og Tom Ford fører Nyt Syn stel fra danske Fleye. Fleyes brilledesign er inspireret af dansk natur og historisk arkitektur, og nordisk mytologi har inspireret navngivelse af brillerne. Brillerne er skabt af allergivenlige og gedigne materialer, der sikrer både lethed, holdbarhed og fleksibilitet.


premiumpartner