Tandlægehuset
Fru Ingesvej 2
4180 Sorø
57 83 01 22
57 83 20 87
kontakt@tandhuset.net

Bestil tid online 

Tandlægehuset på Facebook 

 

Kit og Nils

Varm velkomst, rene tænder
“Ahhh altid en fornøjelse at skulle, at være og at have været i stolen. Varm velkomst, professionel og pædagogisk behandling og bedst af alt rene bisser,” skriver en af patienterne på Tandlægehusets Facebookside. Skudsmålet mere end antyder den uformelle og afslappede omgangstone, der præger klinikken. Klinikken fremhæves også for personalets evne til at håndtere patienter med tandlægeskræk.

Tandlægehuset i Sorø er en professional tandlægeklinik, som udfører de fleste tandbehandlinger. Tandlægerne Nils Poulsen og Kit Vibe-Hastrup Iuel blev i 2008 medejere af ejendommen på Fru Ingesvej, en sidevej til Alleen. Tandlægehuset ligger i gåafstand til offentlig transport ved busterminalen, og kommer du i bil, kan du parkere bag huset.

Specialviden om identifikation
Nils Poulsen, der overtog klinikken efter forgængeren Claus Poulsen, er retsodontolog og med i organisationen Tandsundhed Uden Grænser. Det retsmedicinske fag bruger tandlægefaglig specialviden til aldersbestemmelse og identifikation af uigenkendelige dødsofre, f.eks. efter flystyrt. Nils deltog bl.a. i identificeringen af døde efter tsunamien i Thailand den 26. december 2004.

Tandlæger og tandplejere
Der er ca. 5000 tandlæger i Danmark. Omtrent 20% arbejder med børn og unge i den kommunale tandpleje, mens ca. 60% har privat praksis som Nils Poulsen og Kit Vibe-Hastrup Iuel. Resten arbejder med forskning og andre erhverv.

Nils og Kit har som medarbejdere fire klinikassistenter og to tandplejere. Ved kirurgiske indgreb eller indsættelse af implantater m.v. samarbejder klinikken med tandlæge Svend Fægteborg, der kommer til klinikken, og udfører behandlingen i vante rammer.

Støtter kultur og idræt
Tandlægehuset støtter det lokale kulturliv som medlem af Erhvervsklubben i Sorø Kunstmuseum og sponsor for Victoria Teatret. Desuden bakker huset op om en række lokale idrætsforeninger, bl.a. Sorø Badmintonklub, Sorø Freja og Sorø Gymnastikforening.


premiumpartner