Sorø Blomster
Storgade 21
4180 Sorø
57 83 03 18

Følg Sorø Blomster på Facebook

Blomster midt i Sorø
Line Fransson overtog Sorø Blomstercenter, og den 1. oktober 2019 åbnede hun Sorø Blomster i den tidligere bagerforretning på hjørnet af Storgade og Vestergade. I stedet for brød og kager i vinduerne er det nu grønne planter og smukke blomster, der pryder gaden.

Blomsterne er i centrum, og udvalget afskårne blomster, buketter og grønne planter er stort. I butikken findes der et udvalg af specialiteter, som kan følge en buket som ekstra gave, men det er blomsterne og det grønne der fylder mest. Line er uddannet blomsterdekoratør med øje for de fine detaljer, og i butikken får du smukke buketter til enhver lejlighed.

Skønne buketter 
I Sorø Blomster finder du et stort udvalg af afskårne blomster som roser, tulipaner, freesia, trommestikker, liljer, chrysanthemummer, gerberaer i forskellige farver, amaryllis, solsikker, tulipaner og mange flere. Her er altid mulighed for at få sammensat en buket, der matcher dine krav, uanset om du ønsker en traditionel buket eller en mere eksperimenterende sammensætning med inspiration i nye tendenser.

Frodighed på kontoret eller hjemme
Hos Sorø Blomster finder du også et stort udvalg af grønne planter, der kan skabe god stemning i på kontoret, i stuen… eller havestuen. Potterne er fyldt med bl.a. orkidéer, kinesisk pengeplante, pletter i luften, husfred, galathea, maranta, sukkulenter, hyacinther og pinjer. Du får gode råd og vejledning i forhold til pasning med på vejen, uanset hvilken plante du vælger.

Nyt liv til dine krukker
Har du en krukke eller potte derhjemme, som mangler en smuk blomst eller sammenplantning, kan du komme ned i butikken med den. Sammen med Line kan du slippe kreativiteten fri og komme hjem med et smukt resultat til hjemmet, terrassen eller altanen. Variationen i planterne giver indtryk af små landskaber og trækker naturen og det grønne helt ind i hjemmet.

Tørrede blomster
Er du til en smukt og let løsning når det gælder pasning og pleje, har Sorø Blomster også et stort udvalg af tørrede blomster i forskellige lyse og mørke farvenuancer, der sammensættes i flotte buketter. De kræver ikke vanding og kan stå i lang tid.

Sorø Blomster høster roser på de sociale medier
På Sorø Blomsters facebookside er der glade kundeanmeldelser og her kan du følge butikken og se nye blomster, buketter og produkter.

”Tak for den super flotte buket” – Christina

”Altid supervenlig og personlig service” – Beke

”Jeg har været der i dag. Her kan man få alt, hvad man kan ønske sig” – Christina

premiumpartner