Facebook GF Forsikring - Vestsjælland Hjemmeside www.gfforsikring.dk

GF Forsikring Vestsjælland 
Boldhusgade 3
4180 Sorø
Tlf. 72 24 41 61
gfvestsjaelland@gfforsikring.dk

Følg GF Forsikring Vestsjælland på Facebook

 

Sammen om gode forsikringer
Forestil dig et forsikringsselskab, hvor du kan gå direkte ind fra gaden og få personlig og nærværende rådgivning. Hvor du får overskudsdeling og særlige medlemsfordele. Velkommen hos GF Vestsjælland i vores lokale kontor i Boldhusgade 3 i Sorø. Her sidder vi klar til at hjælpe dig med dine forsikringer.

Vi tegner både privat, landbo og erhvervsforsikringer, og vores assurandør kommer gerne hjem forbi dig til en snak om dine forsikringer, og hvad vi kan tilbyde dig.

Vi deler vores overskud med dig
I GF Forsikring sørger vi for, at du ikke betaler mere end højst nødvendigt for dine forsikringer – også selvom du har haft en skade. Vi deler hvert år overskuddet med vores medlemmer. Det har vi gjort siden 1967, og det har vi tænkt os at blive ved med.

Vi er medlemsejet og har ingen aktionærer, der skal tjene penge på dine forsikringer. I stedet er det dig som medlem, der får del i årets overskud. Du får del i overskuddet, allerede når du køber din første forsikring.

Du får særlige medlemsfordele
I GF handler overskud ikke kun om penge, men også om at række hånden ud til medlemmerne i svære situationer. Det gør vi med vores medlemsfordele, uden at det koster mere for dig.

Når du tegner forsikringer hos os, får du fx medlemsfordelen Læge 365, der giver fri adgang til en videokonsultation med en læge alle dage året rundt. Også i weekender og på helligdage.

Læge 365
Online lægehjælp hver dag året rundt

Digital chikane
Hjælp ved digital chikane

Psykisk krise
Professionel psykologhjælp ved kriser

Identitetstyveri
Hjælp ved stjålet eller misbrugt identitet

Læs mere om medlemsfordelene i GF på:
www.gfforsikring.dk/medlem

 

Få en forsikring, der giver værdi for hver en krone
Vi er det fornuftige valg med overskudsdeling, anbefalede forsikringer, særlige medlemsfordele, lokale kontorer og personlig rådgivning. Vi arbejder hver dag for at give dig værdi for hver en krone.

 

 


sølvpartner