Facebook GF Forsikring - Vestsjælland Hjemmeside www.gfforsikring.dk

GF Forsikring Vestsjælland 
Boldhusgade 3
4180 Sorø
Tlf. 72 24 41 61
gfvestsjaelland@gfforsikring.dk

Følg GF Forsikring Vestsjælland på Facebook

Åbningstider
Mandag kl. 8.30-16.00
Tirsdag kl. 8.30-17.00
Onsdag kl. 8.30-16.00
Torsdag kl. 8.30-16.00
Fredag kl. 8.00-14.00

Forsikring med overskud
GF Forsikring er ikke struktureret som andre forsikringsselskaber. GF er bygget op omkring en række selvstændige forsikringsklubber fordelt over hele landet. En af disse klubber kaldes GF Vestsjælland, der har kontorer i Sorø, Slagelse og Holbæk. Ligesom de andre GF klubber i Danmark er der tale om en selvstændig juridisk enhed med medlemsvalgt bestyrelse og eget regnskab, og du har således mulighed for at få medlemsindflydelse.

Her kan du se, hvem du kan møde på kontoret i Sorø.

Når du tegner en bilforsikring hos GF Forsikring Vestsjælland, bliver du automatisk medlem af klubben. Du betaler 100 kr. i indskud for at blive medlem, et indskud der går til at købe aktier i GF. Foruden en fordelagtig bilforsikring tilbyder GF en række andre fordele, eksempelvis transporthjælp, lånebil og rabat på udstyr til bil og hjem.

Udover medindflydelse og medlemsfordele, får du penge tilbage, når der er overskud. Forsikringsklubberne har eget bilskaderegnskab hvilket betyder, at udgifterne til skader gøres op hvert år, og overskuddet udbetales kontant til medlemmerne. I 2014 blev der eksempelvis tilbagebetalt 20%.

GF 13Bedst og billigst
GF Vestsjælland blev etableret i 1968. Dengang var der mange, der var skeptiske ved ideen om et forsikringsselskab med overskudsdeling og medlemsindflydelse. Men stifterne brændte for sagen, og i dag er GF Forsikring et af de selskaber, som har flest bilforsikringer i Danmark. Siden er nye produkter kommet til, så GF Forsikring i dag kan tilbyde konkurrencedygtige priser og betingelser på alle husstandens forsikringer.

GF Forsikring har som mål at tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris. Klubben ønsker endvidere at yde medlemmerne den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket.

Uvildige undersøgelser slår gang på gang fast, at kundeejede selskaber som GF er i toppen, når det gælder tilfredse kunder og værdi for pengene.

Læs mere om klubsystemet og organisationen.

Du er også velkommen til at bestille brochurer, som beskriver hvad den enkelte forsikring indeholder.

Hvor dækker GF Vestsjælland?
Du kan blive medlem af og tegne forsikringer hos GF Vestsjælland, hvis du bor i det vestsjællandske område, fra Odden i nord til Skælskør i syd.

Se alle postnumre her.


sølvpartner