Sorø Kommune
Rådhusvej 8
Indgang til rådhuset og parkering fra Absalonsgade 17
4180 Sorø
Tlf. 78 73 18 73
soroekom@soroe.dk

Borgerservice
Tlf.: 78 73 18 73
borgerservice@soroe.dk

Åbningstider
Man-ons: 10.00-13.00
Tors: 10.00-17.00
Fre: 10.00-13.00

Betjen dig selv på soroe.dk

Sorø Kommune på Facebook

Sorø har det hele
Sorø Kommune danner rammerne om skøn natur med skove og søer og trygge rammer for børnefamilier. Sorø er først og fremmest en bosætningskommune, men her er også et stigende antal arbejdspladser. Sorø Kommune har fået førstepladsen i DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse. Undersøgelsen gav Sorø Kommune landets bedste erhvervsimage, hvilket afspejler kommunens indsats for at fastholde og tiltrække nye virksomheder.

Leder du efter en lejebolig i Sorø Kommune, kan du finde en oversigt her. 

Velkommen til
To gange om året holder Sorø Kommune velkomstmøder for nye borgere. Alle tilflyttere inviteres til en hyggelig aften med information om kommunes tilbud og mulighed for at netværke med andre tilflyttere. Læs om kommende velkomstmøder. 

Besøg tilflytterambassadøren
På Sorø Station finder du cafeen Skotte & Stentoft, der fra tidlig morgen hygger om kommunens mange pendlere med frisklavet kaffe og morgenmad til togturen. Cafeen er et samlingssted for mange andre end pendlere, og er eksempelvis arrangør af en lang række velbesøgte markeder på stationen og stationens parkeringsplads. Bag disken finder du medindehaver Thomas Stentoft, der også er Sorø Kommunes tilflytterambassadør. Som tilflytter er du velkommen til at aftale tid til en samtale og en rundtur i Sorø.

Sorø by er den største af mange forskellige byer og lokalsamfund i Sorø Kommune, som også rummer Dianalund, Frederiksberg, Munke Bjergby, Ruds Vedby og Stenlille. Du kan læse mere om byerne her. 

Mød borgerrådgiveren
For de fleste er kommunen den offentlige myndighed, som man har mest kontakt med. I 2015 etablerede byrådet en Borgerrådgiver-funktion, for at styrke dialogen mellem borgere og kommune og for at sikre klageadgang og konstruktiv brug af klager til forbedring af sagsbehandling og service. Alle borgere, erhvervsdrivende og organisationer i Sorø Kommune kan henvende sig til borgerrådgiveren. Ring og aftal en tid, såfremt du ønsker et møde.

Sorøs største arbejdsplads
Sorø Kommune er Sorø Kommunes største arbejdsplads. Sorø Kommune er organiseret i syv fag- og stabscentre. Se organisationsdiagrammet her. 

Geografisk er kommunens afdelinger fordelt på mange forskellige adresser, udover rådhuset hvor du finder administration og jobcenter. Sorø Kommune rummer eksempelvis også biblioteker og lokalhistoriske arkiver, dagpleje, børnehaver og skole, sundhedscenter og tandpleje. Se oversigten her.

Søger du job i Sorø Kommune, så kig her efter ledige job.


premiumpartner