Sorø Kommune
Rådhusvej 8
Indgang til rådhuset og parkering fra Absalonsgade 17
4180 Sorø
Tlf. 57 87 60 00
soroekom@soroe.dk

Borgerservice
Tlf.: 57 87 60 00
borgerservice@soroe.dk

Betjen dig selv på soroe.dk

Følg Sorø Kommune på Facebook

Sorø har det hele

Sorø Kommune danner rammerne om skøn natur med skove og søer og trygge rammer for børnefamilier. Sorø er først og fremmest en bosætningskommune, men her er også et stigende antal arbejdspladser. Sorø Kommune har fået førstepladsen i DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse. Undersøgelsen gav Sorø Kommune landets bedste erhvervsimage, hvilket afspejler kommunens indsats for at fastholde og tiltrække nye virksomheder.

Leder du efter en lejebolig i Sorø Kommune, kan du finde en oversigt her. 

Velkommen til
To gange om året holder Sorø Kommune velkomstmøder for nye borgere. Alle tilflyttere inviteres til en hyggelig aften med information om kommunes tilbud og mulighed for at netværke med andre tilflyttere. Læs om kommende velkomstmøder. 

Sorø by er den største af mange forskellige byer og lokalsamfund i Sorø Kommune, som også rummer Dianalund, Frederiksberg, Munke Bjergby, Ruds Vedby og Stenlille. Du kan læse mere om byerne her. 

Mød borgerrådgiveren
For de fleste er kommunen den offentlige myndighed, som man har mest kontakt med. I 2015 etablerede byrådet en Borgerrådgiver-funktion, for at styrke dialogen mellem borgere og kommune og for at sikre klageadgang og konstruktiv brug af klager til forbedring af sagsbehandling og service. Alle borgere, erhvervsdrivende og organisationer i Sorø Kommune kan henvende sig til borgerrådgiveren. Ring og aftal en tid, såfremt du ønsker et møde.

Sorøs største arbejdsplads

Sorø Kommune er Sorø Kommunes største arbejdsplads. Sorø Kommune er organiseret i syv fag- og stabscentre. Se organisationsdiagrammet her. 

Geografisk er kommunens afdelinger fordelt på mange forskellige adresser, udover rådhuset hvor du finder administration og jobcenter. Sorø Kommune rummer eksempelvis også biblioteker og lokalhistoriske arkiver, dagpleje, børnehaver og skole, sundhedscenter og tandpleje. Se oversigten her.

Søger du job i Sorø Kommune, så kig her efter ledige job.


premiumpartner