Bjælkehøj Entreprenøren ApS
Kirkebjergvej 13
4180 Sorø
20 28 03 60
torben@bjaelkehoej.dk

Bjælkehøj Entreprenøren på Facebook

15 år blev fejret
I november 2016 kunne Bjælkehøj Entreprenøren fejre 15 års jubilæum. Den røde løber var rullet ud, gaverne hobede sig op, og folk hyggede dig ved fredagens reception i det dengang tre år gamle domicil på Kirkebjergvej. Direktør Torben Hansen havde sørget for helstegt pattegris, specialøl og levende musik – og det blev taget yderst kærligt imod af både venner, medarbejdere og forretningsforbindelser.

Milepælen var også en anledning til at glæde sig over den vækst, firmaet har oplevet indenfor bygge og anlæg, men også hvad angår udlejning af entreprenørmaskiner. Bjælkehøj råder nemlig over en større ny maskinpark, der også fungerer som udlejningsmaskiner.

Direktør Torben Jensen. Foto: Anders Daugaard

Sikkerhed og sundhed
Entreprenørvirksomheden i Sorø stiller høje krav til sikkerhed og sundhed, der skal hjælpe til at sikre nul arbejdsskader og fravær. “Vi har længe fokuseret på at have kvalificerede medarbejdere, der nyder at være i deres fag i dagligdagen. Et sundt arbejdsmiljø betaler sig ved, at du har langt mere stabile og glade medarbejdere. Og det er i høj grad noget, der også betyder langvarige forhold til vores kunder og samarbejdspartnere”, udtalte Torben Hansen i forbindelse med jubilæet.

Kloakarbejde fra A til Z
Står du som erhvervsdrivende eller helt almindelig husejer og skal have udført kloakarbejde, er Bjælkehøj stedet at henvende sig. Som autoriseret kloakmester varetager firmaet nyanlæg, renovering og drift af kloakker, og de sørger naturligvis for det nødvendige papirarbejde i relation til kommunen.

Belægning og træfældning
Kloakarbejde er specialet, som medfører en række andre spidskompetencer, og således udfører Bjælkehøj Entreprenøren også fundamenter, gulve og belægninger.

Når der skal anlægge en ny udestue, indkørsel eller terrasse, kan det ofte blive nødvendigt at fælde træer og buske samt fjerne rødder, og det har firmaet i Sorø både maskiner og mandskab til.

Kontakt Bjælkehøj Entreprenøren for en uforpligtende dialog om din entreprenøropgave.

 


sølvpartner