ckkCountry Klubben Kaktus

v/ Lynge Forsamlingshus
Topshøjvej 2
4180 Sorø

Country Klubben Kaktus på Facebook

Levende country musik
Country Klubben Kaktus i Sorø er en musikforening for fans af den amerikanske country musik. Den blev dannet tilbage i 1988 af en række ildsjæle og musikelskere, der var trætte af, at man på daværende tidspunkt var tvunget til at køre helt til Jylland, hvis man ville opleve country musikken live.

Foreningens første koncertarrangement var i marts 1988 i Alsted Forsamlingshus, og man har i alle årene siden afholdt op til 12 arrangementer hvert eneste år til stor glæde for de mange sjællandske country fans. Musikerne kommer ikke bare fra Danmark, men er som genren internationale. Medlemmerne i Country Klubben Kaktus har igennem årene lagt øre til solister og grupper fra Sverige, Norge, Tyskland, Irland og genrens hjemland USA. Dertil kommer naturligvis de mange danske grupper, der i tidens løb har underholdt foreningens mange medlemmer og deres koncertgæster.

ckk2

I 2013 kunne foreningen fejre 25 års jubilæum, og engagementet fra de mange medlemmer gør at bestyrelsen til stadighed har store ambitioner for klubbens virke de næste mange år.

Spisning og samvær
Efter starten i Alsted Forsamlingshus er man i dag rykket til Lynge Forsamlingshus på Topshøjvej 2 i Sorø, hvor foreningens arrangementer, hvis det er praktisk muligt, altid finder sted den sidste fredag i hver måned. Man kommer ikke bare for at høre musikken. Foreningens medlemmer går op i det sociale samvær, og af samme grund er der altid spisning før koncerten.

Forsamlingshusets døre åbner klokken 18.30, mens maden kommer på bordet klokken 19, og musikken fylder lokalerne fra klokken 20 og frem til midnat.

Medlemsskab
Hvis du også elsker country musik, kan du blive medlem af Country Klubben Kaktus. Blandt medlemsfordelene er at du kan nyde arrangementerne til medlemspris.

Du kan være medlem af foreningen som enkeltperson, som en familie eller som støttemedlem.

Det kan altid bedst betale sig at bestille bord på forhånd, da der er rift om pladserne. Ved særlige musikalske lejligheder kan der forekomme, at de normale billetpriser bliver forhøjet, men så er der også gode musikalske grunde til det.


sølvpartner