Af Johannes Lundstrøm

I juli henvendte jeg mig på vegne af Dit Sorø til DR journalisten Charlotte Rafn for at høre, hvad der var blevet af udsendelsen ‘Guld fra Købstæderne – Sorø, der skulle have været sendt den 18. og 25. juli.

Charlotte skal have den ros, at hun meget hurtigt meldte tilbage, at udsendelserne ville blive sendt den 12. og den 19. september, og som hun skrev “Og dejligt, hvis du vil give dem lidt opmærksomhed – tak for det!”

Som nogle læsere måske husker, var jeg ude med et opslag  den 28. juli med orientering om de nye datoer, som jeg naturligvis lagde ind i min kalender.

Men goddag mand økseskaft. Da jeg ville se den første af udsendelserne i går aftes måtte jeg igen konstatere, at Guldet var blevet borte.

Jeg synes det er beklageligt, at en institution som DR ikke har så meget respekt for de lokalmedier, som de gerne ser omtaler deres udsendelser, at de følger op og orienterer dem, når der sker ændringer, og endnu vigtigere, når der sker ændringer af ændringerne.

Der er naturligvis gået en mail af sted til Charlotte Rafn, og svaret vil blive bragt her på Dit Sorø, så snart jeg modtager det.