Nybolig Sorø

Nybolig
Storgade 19 B
4180 Sorø
Tlf. 57 82 19 19

Følg Nybolig i Sorø på Facebook

Åbningstider
Mandag-torsdag 10.00-17.00
Fredag 10.00-16.00
Lørdag 10.00-13.00
Søndag efter aftale

Skal du sælge din bolig i Sorø, er det en god idé at vælge Nybolig. Brian Rued Sørensen er indehaveren og en af byens førende ejendomsmæglere. Brian har været ejendomsmægler i mange år, han kender byen ud og ind, og er selv kendt vidt og bredt for sine evner til at formidle ejendomshandler, selv når boligmarkedet er sløvt. Nybolig i Sorø sælger både villaer og lejligheder, sommerhuse, landbrugs- og erhvervsejendomme.

Her finder du Nybolig i Sorø, hvor du med et klik kan bestille en salgsvurdering. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til forretningen på ovenstående nummer.

Vil du købe en bolig i Sorø, skal du besøge forretningen i midtbyen. Det centrale kontor i lyse lokaler på Storgade har altid spændende ejendomme i vinduerne. Er der ikke lige noget, der passer til dine behov, så kig ind og hør om der er noget helt nyt på hylderne. Få en uforpligtende snak om dine behov og få dem registreret i systemet – så går jagten straks ind på din boligdrøm.

Nybolig i Sorø er én af over 200 Nybolig-forretninger i Danmark, hvilket gør Nybolig til én af de største ejendomsmæglerkæder i landet. Nybolig kan skrive sin historie tilbage til 1965, hvor Jens Nielsen startede en mæglerforretning i Århus, men først i 1988 rullede konceptet sig ud som kæde.

Nybolig, der er en del af Nykredit-koncernen, er blevet landskendt for sine snegle, der har dybe samtaler om alt fra rækkehuse til julepynt på tv-skærmen og i biografen. Sneglene pryder også nøgleringe – en lille erkendtlighed til køber, når handlen er i hus.


Vis stort kort
sølvpartner