Elsker du møbler af træ med rå charme?

John Franch Rasmussen har arbejdet med træ i over 15 år. Han ejede tidligere Team Construction med speciale indenfor specialdesignede naturlegepladser – til både private, kommunale institutioner og erhvervsvirksomheder. Nu har han lavet en ny virksomhed: Woodwork & Junk.

Foto: John Franch Rasmussen

Fantasifulde kreationer
John har en helt særlig tilgang til håndværk, genbrug og fantasi som går perfekt i spænd med alle som elsker det anderledes og unikke. John har en forkærlighed for sjove lamper, der kombineres med forskellige loppefund eller træ, som ellers bare skulle være smidt ud.

Unikke butikker.
Lokale John Franch Rasmussen er godt i gang med at skabe sit eget brand som kunsthåndværker baseret på bæredygtighed og lokale samarbejdspartnere. Han har lavet flotte designs til JuiceClub i Sorø, og leveret inventar til Salon Fernando Møhge i samme by. Det er blot et udpluk af de mange sjove opgaver, som er på referencelisten hos Woodwork & Junk.

Har du et særligt ønske til hjemmet eller haven, så læs mere om WoodWork And Junk her. Du kan også følge ham på facebook.