Velvære for både krop og sjæl er på dagsordenen, når Sorø Hallen lørdag den 2. og søndag den 3. april 2016 slår dørene op for Forårs Velværemesse fra klokken 10 til 18 begge dage.

Forårs messen er hverken stor eller lille – men lige midt imellem – hvor der er højt til loftet og plads til alle både børn og voksne og hvor det er dig og de besøgende der er i fokus.

Er du behandler, så vil messen give dig en god mulighed for, at vise og reklamere for din virksomhed med nogle gode introduktionsbehandlinger – dufte samt smagsoplevelser.

Kroppen er en helhed – fra yderst til inderst – så messen henvender sig til behandlere indenfor alle typer af velvære og pleje for krop og sjæl – det kan være massører – Spirituelle/alternative behandlere – Manicure/pedicure – frisører – fodterapeuter – eller dufte og olier – samt andre behandlinger der kan give din krop og sjæl en god balance og velvære – velvære kan også være lidt lækkerier for ganen

Annette Hansen
Annette Hansen

Messen er arrangeret Annette Hansen fra Ølstykke, der selv er clairvoyant rådgiver og healer, men messen er ikke kun for alternative behandlere, men også for andre, der har specialiseret sig i velvære for krop og sjæl.

– Det er både for den alternative og den etablerede verden. Jeg mener, vi kan hjælpe hinanden meget ved at dele den viden, vi har med hinanden, siger hun. Derfor har hun taget initiativ til Velværemessen, hvor spirituelle og alternative behandlere præsenterer deres tilbud side om side

– Velvære er kommet for at blive, og der er en god mulighed for at vise Sorø og også oplandet, hvad de har at byde på, siger Annette Hansen og påpeger, at velvære også kan være god vin eller noget lækkert chokolade.

– En stor messe har en anden atmosfære og sammenhold – og det er det jeg ønsker at alle skal have mulighed for at opleve. Her har gæsterne mulighed for at møde den enkelte behandler – sætte ansigt på og stille alle de spørgsmål de har lyst til. Det er en unik mulighed for at møde nye kunder, som du måske ikke ellers ville havde fået kontakt til. Her er også som udstiller muligheden for at opbygge et nyt netværk blandt andre behandlere, og måske skabe nye samarbejder på tværs.

Udover de allerede nævnte deltagere til messen, kunne Velværemessen godt tænke sig kontakt med de lokale virksomheder, som kunne tænke sig at være med på messen med lidt speciel vin, chokolade eller andet lækkert gæsterne kan købe med hjem.

Vil du vide mere om den kommende messe i Sorø, kan du læse meget mere på: www. sjælsportmessen.dk

Forårs velværemesse for krop og sjæl i Sorø: https://www.facebook.com/events/427351784116859/