Trivselsdag i Sorø Kommune den 19. maj

Sorø Kommune ønsker at sikre et sundt liv for alle og at fremme trivsel for alle aldersgrupper. Dette sættes ekstra fokus på i hele uge 20, fra den 17. til den 23. maj, med Sorø Kommunes Trivselsuge.

Onsdag den 19. maj arrangerer Erhvervsudviklingsrådet en trivselsevent, som alle kan deltage i. Det hele starter kl. 12, hvor alle opfordres til at bruge 15 minutter på lave en trivselsfremmende aktivitet, som kan være alt fra at gå en tur, tale med kollegerne, lave udstrækninger mm. Håbet er, at en dag som denne kan bidrage til et større fokus på at skabe bedre fysisk såvel som psykisk trivsel, samt lægge op til, at der bliver talt mere om, hvad trivsel er for medarbejderne rundt om i virksomhederne.

Du kan læse mere om trivselsugen og finde en masse inspiration i Sorø Kommunes idékatalog med inspiration til aktiviteter på hjemmesiden lige her.

For at synliggøre Trivselsdagen og vise hinanden, at i Sorø Kommune står vi sammen om at fremme trivslen, har de lavet en ”trivsels T-shirt”. Den koster 58,- kr. og kan bestilles ved at indsende formularen fra inspirationskataloget til info@c2reklame.dk senest mandag den 3. maj. 

Foto: ABW
Del på sociale medier