Et dødsfald er altid en begivenhed, der er forbundet med følelsen af sorg og tab. Når en af vores nære går bort, sættes der punktum for et liv, der bærer en historie i sig. Alt dette kommer op i bevidstheden hos de efterladte, som ofte har mange tanker i hovedet og store følelser i hjerterne. Det kan være svært at overskue de mange formalia, der også er i forbindelse med et menneskes bortgang. Der skal vælges kiste og blomster, og der er mange andre ting, der skal falde i hak, når en bisættelse eller begravelse skal arrangeres.

Hvis man skal vælge en bedemand i Sorø, så er der flere gode at vælge imellem. Det er vigtigt at vælge den rette – en, som kan hjælpe med det praktiske på en empatisk og medfølende måde. En som kender til procedurerne i forbindelse med bisættelser og begravelser, og som kan guide de efterladte gennem tilrettelæggelsen af den ceremoni, der skal sætte et sidste punktum for et liv med mange historier. Måske er der et ønske om at finde en bestemt præst, måske ønskes der slet ingen ceremoni. Der er mange individuelle valg at tage hensyn til, ved en bisættelse eller begravelse.

Planlægning er vigtig
Bedemanden i Sorø kan hjælpe med at planlægge forløbet, så det bliver et personligt farvel til den afdøde, som føles meningsfuldt for de efterladte. Lavendla er en bedemandsforretning, der sætter en ære i at hjælpe med at skabe rammerne om det sidste farvel. Det er aldrig let at skulle tage afsked med et kært familiemedlem, men man kan gøre det på en måde, så det giver dyb mening og står tilbage som et uforglemmeligt minde.

På lavendla.dk kan man komme i kontakt med en bedemand, som kan hjælpe med alle de praktiske ting. Lige fra kontakten til præsten til valg af kiste og blomster. Kan skrive via hjemmesiden, eller man kan chatte eller tale i telefon. Det vigtigste er, at man føler sig i trygge hænder, og kan stole på at der bliver taget hånd om det praktiske på den rigtige måde.

Kundetilfredshed betyder meget
Også bedemænd bliver bedømt af deres kunder. Det er ikke kun bilsælgere og restauranter, der bliver tildelt stjerner på Trustpilot, det sker også for bedemænd i Sorø. Det er altid vigtigt for en hvilken som helst forretning at have et godt omdømme. Heldigvis oplever Lavendla en god respons fra kunder, der er blevet hjulpet igennem arrangementer af bisættelser og begravelser.

God respons betyder noget. Ikke bare for omdømmet, men også personligt for en bedemand. Hvis man får at vide at man har gjort sit arbejde godt, så gør man det jo bare endnu bedre næste dag. Derfor gør bedemændene hos Lavendla sig altid meget umage.

 

Bedemanden i Sorø kan hjælpe med at planlægge forløbet, så det bliver et personligt farvel til den afdøde. Foto: ABW

indlæg2022