PRESSEMEDDELELSE

Sorøs unge talenter roede sig i førerfeltet i TU CUP
Klubbens ungdom er helt suveræne i dansk roning. Det er i Sorø, der udvikles nye rotalenter, hvilket deres indsats i henholdsvis single, dobbelt sculler og db.firer i Maribo bekræfter. Sorø-roerne besætter pladserne i førerfeltet i TU CUP turneringen:

Sorøs Junior C piger er helt suveræne, idet de besætter de første 4 pladser: Molly Kaagaard (nr. 1), Ida Balslev (nr. 2), Ida Langkjær (nr. 3) og Line Schandorff (nr. 4) og på 5. med Hadsund på femtepladsen.

I junior C, drenge har Jens Graudal ”den gule førertrøje” tæt fulgt af klubkammeraten og makkeren Jakob Lillelund og med Odense på 3. pladsen.

I junior B, piger er Mathilde Persson, Bagsværd, på førstepladsen med Sorøs Astrid Thougaard Steensberg på andenpladsen og med klubkammeraten og makkeren Nanna Marcher på 5. pladsen.

I junior B, drenge ligger Bagsværds Oliver R. Thomasen på førstepladsen tæt fulgt af Sorøs trekløver: Anders Lindblom (nr. 2), Michale Rask Bertelsen (nr. 3) og Stefan Sørensen (nr.4) og med Holstebros Fredrik Taulberg på femtepladsen.

Det er muligt at følge Sorø roerne, når de stiller op på hjemmebane den 2. og 3. juli, hvor den 84. Sorø Regatta med Nordiske Mesterskaber afvikles på Sorø sø.