Pedersborg Forsamlingshus
Volden 6
4180 Sorø
28 96 00 14
info@pedersborg-forsamlingshus.dk

Omdrejningspunktet i Pedersborg
Få meter fra smukke Pedersborg Kirke finder du Pedersborg Forsamlingshus, der året rundt danner hyggelige rammer om barnedåb, konfirmationer, bryllupper og mange andre familiefester. Det gamle hus, der er smukt og nænsomt renoveret, lægger også lokaler til arrangementer for erhverv; netværksmøder, julefrokoster mv. Desuden afholder lokale foreninger loppemarkeder og banko mv.

Pedersborg Forsamlingshus er kort sagt ikke til at komme uden om. Forsamlingshuset rummer to sale – den store med plads til 60-130 spisende gæster, samt scene og bar, og den lille sal med plads til 20-45. Du kan leje lokalerne til meget rimelige priser.

Kvalitet og klassikere
I spidsen for stedet står Ian “Åberg” Andersen, uddannet kok, henholdsvis fra Hotel Postgaarden Sorø, hos Leslie Christensen, og Bygningen Slagelse hos Dorrit og Bjarne Sørensen. Ian har desuden kokkeerfaring fra bl.a. Tivoli i København og Raadhuskroen Ringsted. Sansen for kvalitet har han bragt med til Pedersborg Forsamlingshus, hvor maden laves af de bedste råvarer.

På menuen er klassikere som tarteletter med høns i asparges, laksefilet med pesto, rejecocktail, serranoskinke med feta til forretten. Til hovedretten f.eks. oksefilet, flæskesteg, andesteg, kalveculotte, oksemørbrad med alt det, der hører sig til.

Til dessert kan du vælge f.eks. nøddeflorentiner med is og frugt, pandekager med is, chokoladebrownie eller Åbergs egen islagkage. Pedersborgs desserttallerken med panna cotta, brownie og to slags is i sprød kurv er også et populært valg.

Brunch og frokostbuffet
Pedersborg Forsamlinghus serverer desuden brunch, hvor buffeten byder på alt man forventer til en god brunch; morgenbrød, yogurt, æg og bacon. Til frokost kan du vælge den lækre og den virkelige lækre buffet med eksempelvis stor salatbar og thailandske specialiteter. Eller du kan vælge Pedersborgs Kolde Bord med sild, æg og rejer, fiskefilet, tarteletter, frikadeller, mørbradbøf, ribbensteg, leverpostej, ost og frugtsalat

Diner transportable året rundt
Køkkenet tilbyder også diner transportable – hele året.

Det er blevet stadig mere almindeligt at man henter nytårsmaden, for som vært på året sidste aften har man nok at gøre med at hygge om gæsterne, og man vil jo helst ikke gå glip af majestætens nytårstale. Vil du nyde nytårsmenuen fra Pedersborg Forsamlingshus, skal du være hurtig på tasterne, for inden julen er overstået, er der som regel udsolgt.

 

sølvpartner