Lottes Homeparty
Norgesvej 7
4180 Sorø
Tlf. 40 50 66 84

Lottes Homeparty på Facebook 

God mad til hverdag og fest
Ikke langt fra Sorø Station, i den bydel som kaldes Frederiksberg, ligger en perle for alle der holder af god mad. Lotte har længe været kendt i Sorø og omegn for diner transportable til hverdag og fest, og i en periode har køkkenet også haft tilknyttet en hyggelig a la carte restaurant. I dag koncentrer Lotte og hendes medarbejdere sig udelukkende om selskaber og mad ud af huset.

Den veltillavede mad og den glæde, som personalet viser ved at hygge om dine gæster, er virksomhedens varemærke. Det er vigtigt, at gæsterne føler sig godt tilpas og bliver godt behandlet.

Står du og skal holde et jubilæum, en konfirmation, eller har du bare en fødselsdag, hvor du gerne vil have maden udefra? Så har Lottes Homeparty en bred vifte af lækre menuer. Du kan vælge en af husets menuer, eller du kan i samarbejde med personalet sammensætte din festmenu, så den passer netop til dine behov.

Få festmaden bragt
Det er rart ikke at skulle tænke på maden, når man skal holde en stor fest derhjemme. Hvorfor dog bruge tiden i køkkenet, når du burde være sammen med dine gæster? Gør brug af Lottes Homeparty, de elsker at lave mad, og køkkenet sørger altid for, at der er rigeligt, så ingen går sultne hjem. Lotte leverer festmaden til alt fra konfirmationen, brylluppet og fødselsdagen til julefrokosten.

Velkomponerede menuer
Ønsker du en klassisk tre retters menu, er du velkommen til selv at sammensætte den ud fra menukortet. Lottes Homeparty kan også skræddersy en menu eller buffet til dig. Uanset hvad du vælger, får du en menu eller buffet, der er baseret på råvarer af høj kvalitet og med omhu udarbejdet, så alle går mætte og glade fra bordet.

Ring til 40 50 66 84 i dagtimerne og tal med Lotte, så har du maden på plads til dit arrangement.

De glade gæster skriver…
“Jeg har aldrig i mit liv fået så meget mad for pengene, vidunderlig mad og servering super dejligt sted!”- Tobias

“Et super hyggeligt sted med dejlig mad og fantastisk service. Absolut et sted vi kommer tilbage til” – Inge

“Veltillavet mad af friske råvarer, samt fornuftige priser og god betjening” – Kurt

Lotte HomeParty Lotte HomeParty

Lotte HomeParty
Lotte HomeParty Lotte HomeParty


sølvpartner