Af Henrik Vester, byrådskandidat for Venstre.

Henrik Vester, byrådskandidat for Venstre.

Hvor kunne det være godt, hvis Sorøs bymidte summede af specialbutikker. Gad vide om man kan gøre Sorø til stedet, hvor folk tager hen for at købe kvalitetsvarer; folk fra Slagelse og Ringsted. Kunne kvalitetsvarerne være produceret i Sorø Kommune?

Vi har jo en masse unge mennesker, der er flyttet ud fra København, og vi vil gerne have flere. Jeg hører, de efterspørger lidt bedre handel i Sorø. Jeg er selv pendler og foretrækker at lægge mine indkøb i Sorø, frem for at stoppe op i København på vejen hjem.

Jeg kunne godt tænke mig en portal, hvor de lokale producenter kunne komme i kontakt med detailledet og en hjælp til etablering for de første par modige ejere af specialbutikker i Sorø bymidte.

Jeg vil også gerne støtte en promovering af Sorø som byen med kvalitetsprodukter. Tænk sig at få en grønthandler, en slagter og en ostehandler.