I løbet af de kommende dage er flere end 700 udstillere klar på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. Sorø Erhverv faciliterer, som en af de få på messen, en fællesstand for Sorø virksomheder. 

Tim Christoffersen, direktør i smede- ingeniør og maskinfirmaet AGJ, er med for første gang:

– Jeg ser frem til nogle spændende dage, hvor vi har rig lejlighed til at promovere vores speciale inden for overfladeteknologi/levetidsforlængelse af sliddele og forventer stor interesse både fra nuværende og potentielle kunder.

Han er positiv over Sorø Erhvervs initiativ om en fællesstand på messen:

– Det har været dejligt nemt at være med på en fællesstand, hvor alt det praktiske op til messen blev klaret af Sorø Erhverv, samt at rammerne på standen var klar, da vi ankom med vores produkter. Og så er det jo altid sjovt at stå sammen med gode kolleger fra forskellige brancher.

Erhvervschef, Laila Carlsen, er glad for at kunne give Sorø-virksomhederne lejlighed for at blive set af mulige kunder og andre interessenter. Hun siger:

-Vi forsøger at støtte virksomhederne på mange områder – at stå for denne fællesstand er blot en ting. Messen giver desuden os i Sorø Erhverv mulighed for at promovere erhvervsarealer samt mulighederne for at etablere en filial centralt på Sjælland. Herudover kan messen kan også bruges som et led i vores arbejde med at rekruttere kvalificeret arbejdskraft til Kommunen og vores virksomheder, så vi har også et par travle dage foran os.

Klar til åbning af hi-messen kl. 8.30 den 1. oktober. Fra venstre: Peter Due (AGJ), Tim Christoffersen (AGJ), Keld Nielsen (Chris Jensen), Søren Holm (Varig Teknik & Miljø) og Jørgen Rheinlænder (InnospeXion). Siddende fra venstre: Laila Carlsen og Christina Knakkergaard (Sorø Erhverv). Foto: Sorø Kommune