Det har været en besynderlig vinter, konstaterer bestyrelsen for Sorø Handel og Service, og de krydser fingre for, at foråret medfører mere normale tider for alle foreningens medlemmer.

Foreningens arbejde har jo – ligesom så meget andet – været sat lidt på pause det seneste års tid. Men nu begynder Sorø atter at sprudle af liv.

Sorø Handel og Service havde drømt om en familiedag i forsommeren 2021, men det kan blive svært at gennemføre grundet forsamlingsloftet. Som et lille plaster på såret, har alle medlemmer i bymidten fået en fin påskeblomst, som har pyntet i påskedagene.

“Vi håber meget på, at komme tilbage for fuld skrue til Sorø Marked lørdag den 4. september. Og vi har også Halloween og juletræstændingen i støbeskeen,” siger Katrine Skovsgaard fra INbetween, som er næstformand i bestyrelsen og netop har afløst Bettina Nielsen fra AcaPella som formand for aktivitetsudvalget.

“Vi skylder alle Bettina en kæmpe tak for det meget store arbejde, som hun har lagt i denne formandspost. Bettina er en knokler, der vil Sorø det allerbedste. Bettina bliver siddende i både bestyrelsen og aktivitetsudvalget, og derudover håndterer hun foreningens gavekort-ordning, mens hun også er blevet formand for Julefonden,” meddeler bestyrelsen.

Foreningens generalforsamling og medlemsmøde udskydes grundet forsamlingsloftet til efter sommerferien.

Læs mere om foreningen på deres hjemmeside her og følg dem på Facebook lige her. 

 

Foto: ABW
Del på sociale medier