Sorø Turistbureau viste sammen med en lang række af  byens attraktioner flaget på weekendens feriemesse i Bella Center. Kongskilde Friluftsgård, Tersløsegård, Sorø Kunstmuseum, Sorø Bryggeri og Comwell Sorø Storkro præsenterede sig selv på standen, der med to etager, ragede højt op over konkurrenterne i Bella Centers C3-sal.

Om fredagen blev der i bogstaveligste forstand slået på tromme for sommerens jazzfestival, da Tom McEwan m.fl. gav en velbesøgt koncert på anden sal.

Skuespillere fra Ruds Vedby Borgspil agerede vanen tro Holberg, Ingemann og H.C. Andersen og kom dermed i snak med mange potentielle turister og tilflyttere. Et andet trækplaster var træstammen fra Sorøs skove, hvor gæster kunne slå søm i og vinde en præmie.

Også byens ejendomsmæglere var godt repræsenteret på standen, der i løbet af de tre dage fik mange spændende kontakter. I alt blev Bella Center besøgt af 44.277 besøgende (2.000 flere end sidste år).

Der blev lagt mærke til Sorø og turistchef Jesper Nygaard, som blev interviewet til StandBy:

“Tænk, hvis bare en lille del af de utallige feriesteder, turistforeninger og hoteller og kroer fra Jylland var lige så aktive som Sorø over for københavnske besøgende i Bella. Og tænk hvis de sjællandske turistforeninger (med københavnske hoteller) var lige så aktive som lille Sorø i næste måned i Herning”, skriver Ejvind Olesen.

Dit Sorø tog nogle stemningsbilleder:

bella center
HCA, Jesper Nygaard, Holberg & Ingemann
bella center2
Niels-Henrik Glisbjerg fra Sorø Erhverv bemander baren
bella center3
René de la Cruz skænker smagsprøver fra Kongskilde Friluftsgård
bella center4
De nye huse i Skelbæklund præsenteres
bella center5
God udsigt fra Comwell Sorø Loungen
bella center6
Udlejning af cykler