I erkendelse af at der er stor konkurrence om kunderne på de to kommende danske rejsemesser, har Sorø Turistkontor besluttet sig for at bygge i højden. Sorø vil derfor være repræsenteret med en stand i to etager på feriemesserne FERIE & FRITID i Bella Center 18-20. januar samt på FERIE FOR ALLE i Messecenter Herning 22-24. februar.

– Ved at bygge en stand i to etager øger vi ikke alene synligheden på messerne, men vi får samtidig mulighed for at afvikle en række events på andensalen, der vil skabe ekstra opmærksomhed om Sorø-egnens mange tilbud, siger turistchef Jesper Nygaard.

Sorøs stand har fået navnet Comwell Sorø Loungen. Sorø Storkro, der er medlem af Comwell-kæden, er hovedsponsor.

– I stueetagen har vi mulighed for at have museer, restauranter, hoteller m.v. som aktive udstillere, mens der vil være skiftende arrangementer på messens førstesal både fredag, lørdag og søndag. Fra førstesalen kan vi også tilbyde vore gæster den mulighed, at de får et ekstra godt overblik over hele udstillingsområdet, siger turistchef Jesper Nygaard.

På FERIE & FRITID i Bella Center vil der på åbningsdagen være vinsmagning (kun for inviterede), live jazz med My Quartet FEAT med Tom McEwan som optakt til årets jazzfestival, Swinging Jazz Dage i Sorø i uge 30, og der er kolde fadøl fra Sorø Bryghus. Lørdag får Sorøs stand besøg af gamle kendinge: Ludvig Holberg, B.S. Ingemann og H.C. Andersen kigger forbi, og søndag rykker det lokale Farmers Market med deres økologiske produkter ind i loungen, som også får besøg af Ludvig Holbergs ”Jeppe på Bjerget”.

I weekenden vil der også være mulighed for at købe hus i Sorø. Lokale ejendomsmæglere viser, hvad de har at byde på, og Sorø Kommunes bosætningskonsulent er til stede og orienterer bredt om mulighederne for bosætning i Sorø.

– Og så kan vore gæster på Comwell Sorø Loungen naturligvis deltage i flere konkurrencer. Der er bl.a. mulighed for at vinde en overnatning på Sorø Storkro. I det hele taget er vores deltagelse på de to feriemesser skabt med baggrund i en helt fantastisk lokal opbakning. Vi er stolte af den palette af seværdigheder og kvaliteten af den underholdning, vi kan byde på, slutter turistchef Jesper Nygaard.

 

Bella Center sidste år
“Ludvig Holberg, B.S. Ingemann og H.C. Andersen” i Bella Center sidste år