Selvom den danske sommer er lunefuld, er det en skøn tid på året. Men også en tid hvor kirkerne for alvor skruer ned for blusset, og mange holder ferie. Dianalund kirkerne har dog stadig gudstjenester hver søndag og enkelte arrangementer.

Torsdag d. 11. juli kl. 14.00-18.00 inviterer Tersløse Kirke til familiehygge dag i sognegårdshaven, hvor der vil være lege, skattejagt, snobrød og hoppeborg (med mindre det regner, hvor vi så vil gå indenfor og hygge med brætspil og andre lege). Vi slutter dagen af med at riste pølser og spise hotdogs. Alle er velkomne!

Lørdag d. 20. juli kl. 11.00  inviterer “Middag på tværs” på en tur til Kuglebjerg Overdrev. Mødested er Dianalund Borgerhus med cykel, hvor man i fællesskab cykler ad den rolige Herrestrupvej  til det  enestående lokale naturområde Kuglebjerg Overdrev ved Skellebjerg. Vælger man at køre derud i bil kan man parkere ved Vænget  efter Skellebjerg. Medbring selv madpakke og drikke -saft, kaffe eller te.

Dianalund pilgrimsvenner går igen deres faste ugentlige ture om onsdagen fra d. 17. juli fra Filadelfia kirke, hvor alle er velkomne til at vandre med. 

Se hele programmet her:

Forside | Dianalund Kirker

Foto: SDL