Stenlille Kulturhus inviterer til sommerfest lørdag den 28. august 2021 kl. 10-16.

Kulturhuset holder igen i år sommerfest i uge 34. I år er der lagt op til en festlig dag med arbejdende værksteder, hvor Kunstgruppen i Stenlille Kulturhus, vil give børn og familier en kulturel og musikalsk oplevelse samt skabe rammen for et fællesskab for alle aldre, 8 år – 98 år. Efter coronanedlukningen, hvor fællesskabet er blevet udfordret.

Kom og mød fire kunstnere, der fortæller om og viser deres teknikker, giver inspiration til at børn og voksne kan prøve at arbejde med tegninger og male. Alle er velkomne, materialer er gratis. Mød op som du er, ingen tilmelding.

Vi starter kl. 10 – 12 med tre værksteder, man kan vælge sig ind på:
– Lær at tegne med kunstner Pernille Pedersen, som tidligere har besøgt os.
– Prøv akvarel maling under kyndig vejledning af kunstner Bibs Ørvad
– Har du lyst til at male med acryl maling, vil kunstnerne Inge Jacobsen og Bente Zwergius vejlede dig.

Kl. 12.30 fernisering med kunstner Silke Faisst’s flotte billeder. Kulturhuset byder på lidt lækkert.

KL. 14.00 – 16.00 Musik i gården med Morten Nygaard, David Nygaard Pedersen og Natasha Bach der giver en herlig oplevelse i en kombination af irske-og engelske klassikere og gamle danske sange.

Foruden god musik byder vi på en kop kaffe og kage, ligesom der bliver mulighed for at købe øl, vand og vin. Skulle det mod forventning blive regnvejr, flytter vi ind i Kulturhuset, hvor der vil være plads til ca. 80 personer.

Kulturhusets gårdsplads bliver spærret for biler. I stedet kan der parkeres ved Røde Kors, på Banevænget og ved den Gl. Stationsbygning.

Alle er velkomne og der er gratis entre. Kulturhuset, der har adressen Hovedgaden 37, 4295 Stenlille. – Det bliver en sjov dag!

Arrangementet er støttet af Kultur- og Fritidsudvalget i Sorø kommune.

Pressefoto