Sorø Privatskoles leder Nanna Kofoed Øhrgaard har netop taget initiativ til en ny blog på skolens hjemmeside.

”Skolelederens blog” er en form for dagbog, og ideen er at give alle, der følger og lever med i Sorø Privatskoles dagligdag et personligt indblik i, hvordan det er at være skoleleder på en moderne grundskole i konstant udvikling.

”På min nye blog vil jeg dele nogle af de tanker, jeg gør mig om vores fælles skole og den verden, vi er en del af,” siger skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard, Sorø Privatskole. Pressefoto.

”Jeg forestiller mig, at jeg her på bloggen deler nogle af de tanker, jeg gør mig om vores fælles skole og den verden, vi er en del af. Min plan er nogle gange at tage et konkret emne op, andre gange vil jeg fortælle om, hvad jeg oplever her på skolen – eller rundt om i skoleverden,” siger Nanna Kofoed Øhrgaard.
Julegaver

Den første opdatering er allerede tilgængelig på hjemmesiden og handler om, at Nanna sammen med viceskoleleder Lene Topshøj netop har været rundt i Sorø for at købe julegaver til skolens medarbejdere:

”Lene og jeg startede for tre år siden en ny tradition på skolen, nemlig at købe personlige julegaver til personalet. I løbet af november sender personalet ønskesedler til os, og i fredags startede Lene og jeg på de 83 gaveindkøb.

Vi synes, det er en fin måde at påskønne personalets store indsats igennem året. I bagklogskabens klare lys, var det nok ikke den bedste dag at gøre juleindkøb på, da det var Black Friday, men efter tre timer i selskab med Sorøs kompetente, julepakkende butiksekspedienter var de første 42 gaver i hus.

Vi forsøger igen i år at købe alle julegaverne i butikkerne i Sorø, så vi kan være med til at støtte det lokale forretningsliv. Alle gaverne ligger nu flot pakket ind i julepapir og kulørte gavebånd, med små manilamærker som til- og frakort, og venter på at blive udleveret, når vi ønsker hinanden ”god jul” på lærerværelset d. 20. dec., efter at have sendt alle vores dejlige elever på en velfortjent juleferie,” skriver Nanna Kofoed Øhrgaard.