Torsdag den 26. oktober blev der afholdt Spil Dansk-aften i Fjenneslev Kirke. Her introducerede en veloplagt organist Laura aftenens program “Danske efterårssange”, som var sammensat af de medvirkende: korenes leder Laura Daugule, Hvidekoret, Minihviderne og kirkesanger Michael Kammer.

Foto: Fjenneslev Kirke

Det skriver Fjenneslev Kirke til Dit Sorø.

Ved første fællessang “Septembers himmel er så blå” sang alle tilstedeværende igennem godt hjulpet af korene, og stemningen blev forventningsfuld i den fyldte kirke.

Hvidekoret og Minihviderne fortsatte herefter med dejlige og veludførte sange, som fx “Nu lyser bøgens blade atter op”, “Sensommervise” , Så’n er det (Bjarne List). Kirkesanger Michael Kammer fortalte om sine sange og forfatteren bl.a Chr. Richardt, hvor programmet havde 2 sange med. Michael sang den ene: “Jeg fryser, siger den lærke graa”. Den anden sang var sidste fællessang “Venner ser på Danmarks kort”.

Minihviderne havde aftenen igennem fået stor opbakning i de forskellige sange af Hvidekoret. Inden afslutningsnummeret fortalte Laura, at hun havde valgt “En regnsvejrsdag i November”, som jo er Pia Raug, men Minihviderne havde genkendt sætningen, som sangen af Rasmus Seebach, som hedder “Tusind farver”, hvor sætningen indgår i omkvædet.

Med en særlig underlægning af Hvidekorets stemmer anvendte Minihviderne midtergangen som scene og afsluttede med pauker og plastikspande, igen med flot underlægning af Hvidekoret.

Stort bifald til alle medvirkende.

  
Foto: Fjenneslev Kirke.