Vi kender alle sammen det, at der er nogle mennesker, vi bare ikke rigtigt ”klikker” med. Det kan være fordi vi ikke rigtigt føler, vi kan tale med dem, eller fordi vi føler, at de ikke rigtig hører os eller forstår hvad vi siger til dem. Hvis disse mennesker er vores potentielle kunder kan det være meget vanskeligt at sælge vores idéer og løsninger til dem. Derfor giver mange af os op i frustration, eller vi får bare aldrig ordren hjem, selvom vi prøver i lang tid. Men det er de færreste af os, der har lyst til at tabe kunder, der har brug for vores ydelser, på gulvet!

Sorø Reklame arrangerer den 10. maj kl. 9-12 en workshop, hvor du får præsenteret salgsværktøj af Lars Danscher. Det foregår på ICON HAIRSPA, Juliesmindevej 12, 4180 Sorø.

Når du bruger den viden og omsætter den til handling, når du taler med dine kunder, vil du mærke, at du efterhånden bliver i stand til at ”klikke” med alle. På workshoppen får du en viden om menneskelig adfærd, som giver dig en konkurrencemæssig fordel, fordi du på forhånd vil vide, hvad dine kunder tænker, hvad de har brug for fra dig og hvad dine egne udfordringer er. Og når du kan forudsige, hvad kunderne tænker og giver dem det de har brug for, ligger vejen åben til at skabe stærke, langsigtede relationer og masser af salg!

Tilmelding på bv@eye4u.dk eller tlf. 61 79 97 00.

Om Lars Danscher
Lars Danscher Cand.polit., MsD. og ICF Business Coach. Lars underviser ledere, sælgere og selvstændige i resultatskabende redskaber og strategier indenfor salgspsykologi, forhandling, personligt lederskab, konflikthåndtering, teambuilding, og personlig & professionel effektivitet. Træningen er baseret på gennemtestede metoder og Lars’ egne erfaringer fra mere end 20 år i både store og små, danske og internationale organisationer.

lars d