PRESSEMEDDELELSE

Ét cykelhold bliver nu til to, og en helt ny cykelkultur er efterhånden ved at vokse frem i Sorø.

Nyt cykelhold til Sorøs borgere
Grundet stor tilslutning og mange efterspørgsler, starter Sorø Sundhedscenter ikke bare ét, men hele to cykelhold, torsdag den 10. marts 2011.

Sorø Sundhedscenter har i et tæt samarbejde med frivillige tovholdere nu et helt nyt cykelhold klar til dem, der gerne vil cykle i et stille og roligt tempo sammen med andre. Cykelturene vil foregå i et rart tempo gennem skoven, på landet eller ved søer, så der er god tid til at nyde naturen på de ca. 3-5 km ture pr. gang. Holdet mødes to gange om ugen for at cykle sammen.

Holdet med fart over feltet, høj puls og sved på panden, fortsætter!
Sæsonen gik på hæld i efteråret for ”Cykelture – motionshold for mænd og kvinder 50+ ” og 14 glade og meget entusiastiske cykelmotionister måtte stille cyklerne væk. Nu er der igen blevet tid til at finde cyklerne frem og svinge sig i sadlen.

”Holdet cykler to gange om ugen ca. 10-20 km i et højt tempo, så det er for de let øvede”, fortæller Sundhedskonsulent Ida Bak Jørgensen. ”Det nye hold kører i et roligt tempo og kun korte ruter på 3-5 km, så alle kan være med”, fortætter hun.

Frivillige er tovholdere
Sorø Sundhedscenter hjælper med opstarten af de to hold, men fremover er det frivillige tovholdere, som er tilknyttet cykelturene. Tovholderne fungerer også som kontaktpersoner for de to hold.

Deltagelse og tidspunkter
Cykelholdene mødes tirsdag og torsdag kl. 10.00 ved Sorø busterminal, Rådhusvej, 4180 Sorø. Alle der er over 18 år kan deltage, og både kvinder og mænd er meget velkomne. Det er gratis at deltage, og det er muligt at skifte mellem de to hold. Man forventes ikke at deltage hver gang og kan altså deltage, hvis man kun vil cykle tirsdag eller torsdag.

Opstart
Torsdag den 10. marts kl. 10.00 hvor der er kort intromøde og cykeltur. Hold a 3-5 km i roligt tempo Hold b 10-20 km i højt tempo.

Herefter planlægger holdene selv to ugentlige cykelture tirsdag og torsdag fra kl.10-12.

Tilmelding
Tilmeld dig senest den 9. marts hos Sundhedskonsulent Ida Bak Jørgensen, Sorø Sundhedscenter på telefon 57 87 71 64 eller 57 87 71 40.

Cykler fås i Cykelhuset