PRESSEMEDDELELSE

Mastersroerne viste deres styrke ved Copenhagen Regattaen
Ulla Hvid lagde for med helt suverænt at vinde single sculler foran DSR og med Nordslesvig på tredjepladsen.

Lars Bo Andersen viste fine takter og vandt sit single scullerløb foran DSR I, Bagsværd og DSR II.
I søndagens revancheløb roede Lars sig i mål på en tredjeplads.

Senere satte Lars Bo Andersen sig sammen med Thomas Thougaard i dobbelt sculler. De vandt i fin stil foran DSR med flere. I søndagens løb roede de sig i mål på en andenplads efter KR.

Makkerparret Birgit Juel-Hansen og Ingrid Petersen var på banen i dobbelt sculler, som blev suve-rænt vundet af Fredensborg og med Sorø på tredjepladsen. I søndagens løb roede Birgit og Ingrid i mål på 3. pladsen.

I et lørdagens sidste mastersløb firerløbet var Sorø Roklub repræsenteret med ikke mindre end 3 hold: 2 herrehold og et damehold.

Herrerne startede først: Arnold Pedersen, Poul Juel-Hansen, Thomas Thougaard og Bjarne Hjorth kom rigtig godt fra start og vandt med klubkammeraterne Peter Lindblom, Jens Erik Redsted Jensen, Leif Hansen og Peder Lillelund på 3. pladsen.

Sorøs damer Merete Busk, Ingrid Petersen, Jane Steensberg og Birgit Juel-Hansen konkurrerede med 2 herrehold og 2 damehold. Sorø fik en rigtig god start og godt gled i båden til mål, som de passerede foran Fredensborg, Skjold, Lyngby og DSR i nævnte rækkefølge.

Lyn og torden forhindrede mastersroerne i revanche i firerbådene om søndagen, idet den øverste dommer afblæste regattaen med skyldigt hensyn til roernes og banedommernes sikkerhed, ligesom 10 firerbåde fordelt på to løb skulle på vandet. Det varslede uvejr levede helt op til forventningerne: regn og rusk, torden med et par kraftige lyn hen over området. Sorø-roerne kunne så pakke både, rigge og årer på traileren og køre hjemad med en flot medaljehøst.

Næste udfordring bliver Sydhavsregattaen på Maribo sø 4. juni 2011.


Copenhagen Regatta 2011