Lørdag den 9. marts kl. 13.00 – 15.00 er der gratis ”kalorie- race” i Sorø Roklub 18 ro-ergometre. Det sker i forbindelse med Kommunekampen.

Alle, mor, far, børn, familie, venner, naboer og arbejdskammerater, fra 13 år og opefter kan deltage. Du sidder ned, mens du kæmper i ”kalorie-racet”. Og du får rig mulighed for at give den gas!

Vi deler seancen på i ½ times moduler – hvis der er plads, kan man deltage alle forløb.

Mød op i træningstøj og medbring rene indendørssko til at have på under racet. Der er også mulighed for omklædning og bad i klubben.

Regerende verdensmester Birgit Juel-Hansen viser sammen med andre af klubbens roere, hvordan man ror i ergometer, og kaproningschef Gert Busk står for opvarmning og de enkelte træningsmoduler. Grib chancen for at ro ”side by side” med Birgit og andre af klubbens stærke roere!

I forbindelse med ”kalorie-racet” er der mulighed for at nyde te/kaffe i klubben
ligesom der vil være vand og frugt.

Hvis du allerede er på endomondo, skal du hjem og lægge dine resultater ind. Hvis ikke, så skal du oprette din profil på endomondo via TV2east – så du kan kæmpe videre sammen med os andre om, at Sorø Kommune bliver den sundeste kommune af de 12 kommuner i Region Sjælland. ”Kommunekampen” slutter med udgangen af maj 2013.

Du finder Sorø Roklub på adressen Frederiksvej 33, 4180 Sorø. Parkering ved Sorø Kultur- & Fritidscenter.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Merete Leisted Busk, en af Sorøs
”Sundhedsambassadører” på tlf. 52 38 24 34.

En velfortjent vandpause
En velfortjent vandpause