Wonderful Lifestyle er en relativ ny butik, som har sit 1-års-jubilæum til maj. Indehaver Pia Holst sælger alt lige fra Victoria’s Secret cremer til lækkert rideudstyr. I sidste uge medvirkede Pia i en reklame for Pony Hingste Show Sjælland, hvor hun rider på en af sine heste i Storgade samt præsenterer nogle af butikkens produkter. Nedenfor kan du se filmen.

Dit Sorø har interviewet Pia Holst i anledning af filmpremieren.

wonderful lifestyle5Hvilken forbindelse har du til Pony Hingste Show Sjælland?
Pony Hingste Show Sjællland bliver afholdt af Team CABE i Ringsted den 2. april, hvor jeg tager ud med min forretning, så folk kan se nogle af alle de varer jeg sælger.

Tager du ud med forretningen til andre arrangementer?
Ja, jeg har i hvert fald planer om næste år at tage ud på nogle julemarkeder på gamle herregårde eller slotte, da jeg tror mine varer ville passe godt ind der. Derudover har jeg lidt i tankerne om en stand på Ledreborgs livsstilsmesse, det kunne være så fedt!

wonderful lifestyle4Hvad adskiller Wonderful Lifestyle fra andre livsstilsforretninger?
Forretningen er baseret på lækre kvalitetsting, som ikke kan købes så mange andre steder. Jeg prøver også meget at vælge min egen stil og holde et bredt sortiment, som ofte udskiftes så det aldrig bliver kedeligt at kigge ind.

Hvordan er det at drive forretning i Sorø?
Wonderful Lifestyle er stadig relativ ny, men jeg kan nu mærke, at rygtet om butikken har spredt sig, og der begynder at komme folk fra vidt omkring på Sjælland. Folk kører ofte til København, hvis de skal have nogle specialvarer, men mit mål er at samle det samme her, så folk fra omegnen i stedet kører til Sorø, hvis de mangler noget specielt rideudstyr eller noget lækkert til hjemmet.

Dette gør jeg blandt andet ved at få populære udenlandske mærker såsom Victoria’s Secret, som man ellers kun vil kunne handle i de helt store byer.

wonderful lifestyle3Hvem er din typiske målgruppe?
Det er mange forskellige segmenter. Unge piger, der kigger på hårpynt og sejlersko. Ældre, der køber en ridehjelm til barnebarnet. Vi har dyre ting i sortimentet, som er costume made, men vi har også en masse ting, der ikke ligger i den dyre ende, så der er noget for alle.

Hvis Sorø skulle forbedres som handelsby, hvad skulle der så til?
Jeg mener, at en af de fornemmeste opgaver som forretningsdrivende er at gøre byen attraktiv og hyggelig. Eller rettere sagt, det er ikke en opgave, men et krav. Sorø er en fantastisk by med smukke rammer. Jeg synes personligt godt, at der kunne være nogle flere lørdagsarrangementer. Derudover kunne arkaden sagtens udvikles til et ”torvehallerne-lignende-sted” med madvarer og andet lækkert.

Har du planlagt noget specielt for påsken?
Jeg vil måske holde en form for påskesalg påskelørdag. Derudover deltager jeg i Slaraffen i maj, hvor man vil kunne ride på heste i Storgade, og der bliver en masse sjove aktiviteter.

Du kan læse mere på Wonderful Lifestyles Facebook side

wonderful lifestyle2 wonderful lifestyle

/Karen Boserup