Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 7-14. september, 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-soroe.dk

SORØ: Var ved at køre ind i politibetjent
En politipatrulje var fredag klokken 22.15 kørt ud til Apotekervej i Sorø, hvor der havde været noget uro. Da en af betjentene gav tegn til nogle mænd i en personbil, at han gerne ville tale lidt mere med dem, gassede føreren op og kørte frem mod betjenten, som måtte springe til siden for ikke at blive ramt. Der gik dog ikke længe, før politiet fik standset bilen på Slagelsevej ud for Ankerhus. Føreren – en 27-årig mand fra byen – blev anholdt og sigtet for vold eller trusler mod tjenestemand, for at køre i påvirket tilstand, for at køre spirituskørsel og for at køre i frakendelsestiden.

SORØ: 37-årig råbte op uden tøj
Onsdag klokken 9.29 fik politiet en anmeldelse fra Sorø Rådhus om, at en utilfreds borger råbte op og skabte noget uro i forhallen til rådhuset. Det viste sig at være en 37-årig mand fra byen, der ikke var tilfreds med det serviceniveau, kommunen kunne tilbyde, og han var fortsat urolig og nægtede at forlade stedet. Derfor blev han anholdt klokken 10.07 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen i Slagelse til afhøring og blev løsladt igen klokken 14.Igen klokken 22 kom den 37-årige i kontakt med politiet. En borger ringede til politiet og fortalte, at der stod en delvist afklædt mand med en underlig opførsel på torvet i Sorø. Ud fra beskrivelsen lød det som den samme person, der tidligere på dagen cyklede nøgen rundt i byen. En patrulje ankom og traf den halvnøgne mand, der blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Han blev løsladt senere på aftenen med påbud om at beholde tøjet på.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sorø Næstvedvej Hus Onsdag klokken 7.15-15 18 flasker vin og et armbåndsur