Fernisering på gæsteudstilling med Berta Bak lørdag d. 31. oktober kl 11 – 14

Berta Bak 3Partzerre, Sorøs galleri på torvet, slutter et mildt og tiltagende mørkt efterår af med en udstilling af Berta Baks lyse, varme og dragende malerier. Udstillingen er den tredie i rækken af gæsteudstillere og vises hele november.

“Mit maleri tager ofte udgangspunkt i naturen. I denne udstilling har jeg specielt fokuseret på oplevelser ved sø og hav. Lyset reflekterer altid i vandet og giver mørke dystre eller friske lyse farver. Jeg prøver at skildre lysets brydning og de oplevelser mange af os forbinder med vandet”, siger Berta Bak, gæstekunstner.

Steen Marborg, Partzerre-projektets ophavsmand, er overbevist om at Bertas udstilling vil blive taget godt imod, og han glæder han sig til ferniseringen, hvor alle er velkomne.

Berta Bak 2”Bertas billeder bringer noget drømmende og eksotisk med sig i både form og motiver. De passer godt til den mørke vintertid, vi står overfor. Jeg tror, at mange soranere her vil finde et åndehul i den kommende måned”, siger Steen Marborg, Partzerre.

Udstillingen bliver den sidste gæsteudstilling i år og december måned vil fortrinsvis stå i julegaveproduktionens tegn. Steen håber, at mange vil lægge vejen forbi og måske blive inspireret til at bestille billeder, portrætter eller andre finurlige kunstobjekter fra butikken som en personlig og utraditionel julegave. Man vil i december også fortsat kunne opleve udvalgte malerier af andre kunstnere.

Udstillingen vises hos galleri Partzerre, Storgade 6B i Sorø frem til lørdag d. 28. november. Læs mere på www.partzerre.dk og på www.12soranere.dk/berta-bak