Salget af Sorøkalenderen gav et overskud på 33.000 kroner, som fredag den 1. marts blev overrakt til Julie Berthelsen, da hun gav koncert på Kulturcafé Ludvig. Pengene går til Mælkebøttecentrets uddeling af måltider til sultne gadebørn i Grønlands hovedstad Nuuk.

Julie Berthelsen kan fejre 15 års jubilæum i år, og det markerede hun blandt andet ved at give en jubilæumskoncert på Kulturcafé Ludvig den 1. marts. Julie Berthelsen var også i Sorø tilbage i 2014, hvor hun modtog overskuddet fra den første Sorøkalender på 31.000 kroner.

Siden august 2018 har ‘Foreningen til udgivelse af Sorøkalenderen’ stået for salget. Og formand, Hanne Juel Christoffersen, er stolt over, at 2018-kalenderen næsten nåede at blive udsolgt i den første uge i januar.

”Et så tilfredsstillende overskud betyder, at vi er gået i gang med at planlægge endnu en udgivelse af Sorøkalenderen i 2020”, fortæller Hanne Juel Christoffersen.

Salget af Sorøkalenderen 2018 har givet et overskud på 33.000 kroner, som blev overrakt til Julie Berthelsen den 1. marts. Foto: Hanne Juel Christoffersen.