Denise og Frederik
v/ Denise Lykke Fabricius
Frederiksbergvej 7
4180 Sorø

Denise og Frederik står for den smukkeste musik

“Det handler ikke bare om underholdning, men rigtig meget om at markere et særligt minde, og at skabe en smuk og intens stemning. Så er vi jo lokale, og et par,” siger Denise Fabricius, der akkompagneres af kæresten Frederik. Seneste kunne man opleve dem til det store velgørende arrangementet Stafet for livet.

“Vi var glade for at være med til at bakke op om Stafet for livet, fordi det betyder meget for os begge at give noget til vores omgivelser, med det vi nu engang kan bidrage med,” sagde Denise. 

Normalt spiller parret til bryllupper, begravelser og konfirmationer, og de holder meget af de jobs, fordi det er oplevelser man aldrig glemmer. Du kan læse mere på deres Facebook her, og der er også en hjemmeside på vej.

Mange soranere kender Denise fra bandet Straw der også består af bl.a. mor og far, Henriette og Carsten samt søsteren Sally. Ja, familien er i høj grad forbundet via deres kærlighed til musikken. De har ikke bundet sig fast til en bestemt genre, men elsker man amerikansk folk-, pop- og countryrock, bliver man ikke skuffet.

Denise har ikke blot den smukkeste stemme, hun har også en helt særlig evne, når det drejer sig om børn. Hun arbejder nemlig også med børneterapi, hvor hun bl.a. hjælper børn med angst og børn i sorg.

Har du et barn eller en ung der har det svært? Kæmper med angst, skolevægring, stress eller sorg? Ønsker du at give dit barn muligheden for at få det godt igen, men ved ikke hvordan? Og ønsker du at styrke kærligheden mellem dig og dit barn?

Så kan du hente hjælp her: https://www.denise.dk/

 

sølvpartner