Det bliver alt andet end hyggeligt, oplysende og fredeligt, når de bageste rum på 1. sal af biblioteket bliver forvandlet til et rent skrækhus!

Det uhyggelige ukendte
Den 29. oktober kan du pine dig selv med en skræmmende oplevelse gennem rædslernes bibliotek, når de ældste elever fra teaterlinjen på Sorø Musiske Skole forvandler sig til de mest skræmmende karakterer de kan tænke sig til. Det bliver uhyggeligt og klamt og alle sanserne kommer i spil, når man siger ja til at blive ført gennem de dystre lokaler.

”Vi er blevet meget inspireret af bibliotekets gamle og flotte lokaler og vi er kommet på et koncept, som de unge synes er uhyggeligt og klamt,” fortæller Annette Ludvigsen, der er teaterlærer på Sorø Musiske Skole.

”Eleverne blev ret hurtigt enige om at noget af det mest uhyggelige er det ukendte, så der vil være mange elementer, der tager udgangspunkt i netop det. Og så skaber vi historien ved vores optrædener, men det er op til publikum selv at fortolke dem og her er der ingen rigtige svar,” fortsætter Annette Ludvigsen.

Ingen adgang for børn
De grufulde omgivelser og turen gennem rædslernes bibliotek kan opleves fredag den 29. oktober kl. 18.15, 18.45, 19.15 og 19.45 og det er gratis.

Adgang for børn er forbudt og det er på eget ansvar, når man bevæger sig indenfor i mørket. Men tøv ikke med at kigge forbi biblioteket til Halloween, for hvis du alligevel ikke vil opleve det uhyggelige bibliotek, så kan du blot tøffe ned i børnebiblioteket, hvor Halloween fejres på en mere hyggelig måde.

Tør du kigge forbi?

Læs mere om hvad der ellers sker på biblioteket til Halloween på soroebib.dk.

Foto: ABW