Lokalarkivet i Dianalund har tre nyheder, som de gerne vil dele med Dit Sorø:

9. november kl. 19:00 fortæller Ole Munk Plum om jernbanen igennem Dianalund. Det er før meldt ud. Men kom i god tid, vi forventer stor tilslutning.

13. november er det Arkivernes dag. Arkivet har åbent kl. 10-15. Her har du mulighed for at se vores udstillinger ”Markante Kvinder” og ”Fund fra Pilegårdstrekanten”. Der er kaffe på kanden.

Året nærmer sig sin afslutning, og dermed er det tid til Lokalarkivets alternative julekalender.
I Den alternative julekalender er det dig, der bestemmer. Vælg en begivenhed fra året, som du synes skal være Årets begivenhed. Alle forslag vil blive udstillet på Arkivet i december måned. Sidste dag i året findes årets begivenhed af en dommerkomite, bredt sammensat fra hele vort område. Dine forslag til årets begivenhed kan indsendes elektronisk til arkivet, jmog@soroe.dk , lægges i Arkivets postkasse eller sendes med posten til Lokalarkivet, Sømosevej 44 4293 Dianalund. For tre år siden blev årets begivenhed Indvielsen af den bynære park ”På banen”, året efter blev den aflyst på grund af Corona, sidste år var begivenheden meget naturligt Corona. Men hvad skal årets begivenhed være i år? Det er dig, der bestemmer. Lad os få dit forslag.

Foto: ABW