Foto: Svegaard Bog & Ide

Ken Follett er tilbage med en ny stor roman, Den Evige Ild, som udkommer den 12. september. Få den til intropris i Svegaard Bog & Ide

“Da den protestantiske Elizabeth 1. bliver dronning af England, vender resten af Europa sig mod England, og i kulissen i Paris venter kusinen, den unge, katolske Maria Stuart, som mange mener, er den retmæssige arving til Englands trone.

Elizabeth opretter derfor landets første efterretningstjeneste, der skal advare hende om mulige sammensværgelser og attentatplaner,” skriver Svegård Bog & Ide om bogen på butikkens facebookside og fortsætter:

“I denne efterretningstjeneste kommer den unge mand Ned Willard i tjeneste som hemmelig agent hos den nye dronning i en tid, hvor den religiøse ekstremisme fører til vold rundtomkring i Europa, og hvor også Neds egen hjemby, den gamle katedralby Kingsbridge, er præget af religiøse stridigheder.

Gamle venskaber og loyalitetsbånd er smuldret, og selv befinder Ned sig på en anden side end den pige, han længes efter at gifte sig med, Margery Fitzgerald. Dengang som nu er den sande fjende ikke de stridende religioner, men kampen står mellem dem, der går ind for frisind og tolerance, og de tyranner, der vil underlægge alle andre deres syn på verden – koste hvad det vil.”

Intropris kun 249,95 kr. (normalpris 399,95 kr).