Kongskilde Friluftsgård arrangerer en nissetur den 11. december 2011 kl. 13-16. Julearrangementet er gratis for både børn og voksne

På nisseturen kan du lære en hel masse om nisser, bl.a. hvorfor de kalder Ahorn for Alfetræet. Det bliver også opklaret, hvad nisserne har taget i Kongskildes kælder, og hvad de har stjålet fra kokken for at drille, så han bliver sur! Børnene får et skriftligt nissebevis på deres nye nisseviden.

Nisseturen er ikke længere end en kilometer og varer ca. en time. Turen er ikke egnet til barnevogne eller klapvogne, med mindre der er to voksne med til at løfte.

Efterfølgende kan man købe æbleskiver og gløgg, ligesom der er mulighed for at lave en juledekoration i møllerstuen (Kongskilde stiller materialer til rådighed, men man er velkommen til at selv at medbringe materiale til juledekorationen).

Julearrangementet er det første, som Kongskilde Friluftsgårds naturafdeling laver i samarbejde med det nye ”Driftselskab Kongskilde Friluftsgård”, som er den nye forpagter af Sorø Danhostel og restaurant.

Mødested: P-pladsen på Kongskilde Friluftsgård, Skælskørvej 34, 4180 Sorø.