Tullemor Band, Led Zeppelin Jam, Neighbours, Shades of Blue, Bibbi og Snif… Der er masser af musikalske oplevelser i marts måned på Kulturcafé Ludvig og i Vesthhuset.

1. marts kl. 11
Det første arrangement i marts finder sted på Kulturcafé Ludvig, hvor du kan opleve Sara Grabow & Den Gamle Sangskat – med Eva Skipper og Martine Madsen. Arrangementet fungerer desuden som brunch, alt imens den musikalske trio vil genopfriske numre fra 30’erne til 60’erne. Sara Grabows stærke vokal kombineret med guitar og kontrabas er kendt for at gøre trioens musik livlig og spændende. Kom og nyd en frisk brunch, når Sara Grabow & Den Gamle Sangskat gæster Kulturcafé Ludvig. Billetter kan købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 10.30.

1. marts kl. 13-17
Vesthhuset starter også marts i en fart, med Vibe Lauth i spidsen for en række kunstnere. Eftermiddagen vil dreje sig om Grethe Ingmanns forunderlige liv, og ikke mindst om hendes skønne sange. Vibe Lauth har i tidens løb udgivet flere sange som hyldest til netop Grethe Ingmann.

8. marts kl. 13-17
Tullemor Band er på banen og indtager Vesthhuset med en stærk blanding af de bedste danske samt irske viser. Bandet er velkendt for deres høje humør og evne til at få hele publikum til at synge med på deres elskede viser. Glæd dig til en festlig eftermiddag.

8. marts kl. 16
Poul Krebs og Henning Kvintes giver koncert på Kulturcafé Ludvig. UDSOLGT

13. marts kl. 20
Er du til hård rock’n’roll? Så kom forbi Kulturcafé Ludvig, hvor du kan opleve eller genopleve ingen mindre end Led Zeppelin Jam. Et af Danmarks mest populære kopibands leverede et brag af en succesfuld rockfest, da de i 2013 gæstede Kulturcaféen. Nu er de tilbage for igen at mætte selv de mest rocksultne sjæle og jamme fødderne væk under dig. Forsanger i Led Zeppelin Jam, Alex Nyborg Madsen, har sammen med sit band, siden slut-80’erne opnået stor anerkendelse og succes. Ikke blot med Led Zeppelin replica, men også med deres gribende stemning, der kan få enhver til at rocke med. Billetter kan købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

15. marts kl. 13-17
Vesthhuset er på den igen. Med stolthed i stemmen præsenteres Neighbours. Det er ikke første gang de talentfulde herrer, Helge Engelbrecht og Tommy Rasmussen, gæster Vesthhuset og heller ikke den sidste. Neighbours leverer gang på gang varen i form af velkendte numre og sangstemmer udover det sædvanlige.

20. marts kl. 20
Der er dømt morsomheder og musikalitet i Kulturcafé Ludvig, når Søren Dahl og Maria Lucia indtager scenen. Glæd dig til en aften, hvor både musik, film og humor går op i en højere enhed. Søren Dahl og Maria Lucia vil med et flygel og lidt satire, tage hånd om det moderne menneskes liv i den digitale tidsalder. Søren Dahls lunefulde stil garanterer en aften udover det sædvanlige. Billetter kan købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

27. marts kl. 20
Shades of Blue har de sidste 25 år markeret sig som værende talentfulde og unikke. Denne gang er de kommet til Kulturcafé Ludvig for at give dig et musikalsk indblik i deres helt egen blues. Vokalist James Loveless, guitarist Uffe Steen samt Morten Brauner og Claus Daugaard på hhv. bass og tromme har kendetegnet sig selv ved at kombinere intensitet og følelse i deres performance. Det bliver en enestående aften med blues leveret af Danmarks spydspids indenfor genren. Billetter kan købes på www.billetnet.dk og dørene åbner kl. 19.

29. marts kl. 13-17
Sidst men ikke mindst afsluttes marts musiske arrangementer på Vesthhuset af selveste Bibbi og Snif. Glæd dig til en eftermiddag i dansk countrymusiks ånd. Bibbi og Snif er bl.a. kendt fra DR’s talent 2010. Sidenhen har de reddet den musikalske bølge, akkompagneret af den dygtige guitarist Henrik Skriver.

/FMF

Led Zeppelin Jam
Led Zeppelin Jam