Det er stadig på mode med muffins. Muffins og cupcakes er tilsyneladende kommet for at blive. Cupcakes er stadig trendy, men desværre uspiselige, på tekstiler og tapeter og sågar som hæklede nipsgenstande. Til den ægte vare findes der utalligt tilbehør til både muffins og cupcakes, fra forme til pynt og bøger med opskrifter.

Hos Imerco i Sorø kan man blive udstyret til store bagedag. Imerco har tilbud på orange, pink og turkis muffinforme fra Cook & Baker (6 stk til 49,95). Når kagerne er bagt færdig og kølet af, kan man opbevare dem i røde kagedåser fra Spot on (sæt med 3 stk til 49,95).

Hvad er egentlig forskellen på cupcakes og muffins? Cupcakes skal forestille miniature kager og har som regel flødeskum på toppen eller en anden form for cremet glasur toppet med et cocktailbær. Cupcakes er til festlige lejligheder, hvor muffins er en mere ordinær kage, f.eks. med blåbær i, som man spiser til morgenmad. Det er ikke påkrævet med glasur på en muffin. Til gengæld bør den spises varm og gerne med smør på!