Movinmom.dk tilbyder motion for mødre på barselsorlov mandag og torsdag formiddag. Ulla Pii Knudsen bruger bl.a. metoder fra afspændingspædagogikken og pilates i sin kropsterapi for mødre, specielt det første år efter fødslen. Hun har 10 års undervisningserfaring fra aftenskoler, barselscaféer og legestuer samt to års erfaring som selvstændig behandler.

På kurset Barnevogns-Pilates kan mødre stille til fælles træning med barnevogn. Det giver mulighed for at prioritere sig selv samtidig med, at man går en tur med den lille ny. I træningen udnyttes grundprincipperne fra Pilates til at stramme hele kroppen op, specielt med fokus på bækkenbund, mave-, ryg- og hofter. Samtidig øges kropsbevidstheden, som kan være lidt rystet efter fødslen.

Vi træner i en time ved værkerne på Frederiksvej. Man kan i princippet starte lige efter fødslen, men det forudsætter, at man er i stand til at gå i en time.

Træningstider er mandage kl.11.15-12.15 og torsdage kl.10.30-11.30. Prisen er 100 kr. pr. gang eller 400 kr. for fem gange. Det er muligt at betale kontant, når man møder op første gang.