Den 22. april 201 kl. 08.15 -9.45 arrangerer Sorø Erhverv atter netværksmøde, denne gang om energirenovering. Det sker hos A/S Poul Larsen på Valborgvej 7, 4173 Fjenneslev.

Sorø Kommune har en ambitiøs målsætning om at reducere CO2 udledningen. Derfor er Sorø Kommune gået ind i et energioptimeringsprojekt vedrørende energibesparelser i den private boligmasse, et projekt der er en overbygning på det samarbejde, man har haft med energitjenesten tidligere.

På dagens netværksmøde giver Sorø Kommunes nye “klimamedarbejder” Anders Kildegaard Knudsen en orientering om ordningen, herunder hvordan man som håndsværksvirksomhed kommer med i ordningen. Desuden kan man høre mere om, hvordan man som virksomhed kan bruge klimamedarbejderen, hvis man ønsker at få hjælp til at nedbringe sit energiforbrug.

Ole Larsen og Joos Fugl fra A/S Poul Larsen vil fortælle om virksomheden samt den udvikling man har været gennem de sidste år med ekspansion og opkøb, til i dag at være en virksomhed med 35 medarbejdere fordelt over flere adresser.

Derudover er der som på de andre netværksmøder mulighed for at komme i dialog med det øvrige erhvervsliv i Sorø Kommune og snakke uforpligtende med Sorø
Erhverv om de spørgsmål der rører sig i forhold til erhvervsudvikling i kommunen.

Download invitationen

Det gælder om at være grøn
Det gælder om at være grøn