Når du køber en bluse i 100% baby alpaca fra Gorridsen Design, hjælper du samtidig peruvianske kvinder til at arbejde sig ud af ekstrem fattigdom. Mode med mening er Naturbar altid med på.

Foto: ABW

Forleden havde Helle besøg af Lene fra Gorridsen Design, og der var travlt med at vælge de mange spændende nyheder, som du snart kan se frem til at finde i butikken. Dette brands ikon-model Afrodite og resten af deres bluser i 100% baby alpaca produceres på et lille familieejet strikkeri i Peru. Det var kvinden Vidalina, som mange år tilbage grundlagde fundamentet for strikkeriet. Som enlig mor til fire sønner etablerede hun det hjem, der senere skulle udvikle sig til sønnernes mulighed for en levevej: strik i landets eksklusive baby alpaca garn.

”Kvindetegnet er et symbol, jeg bruger for at manifestere, at her er et produkt, der ikke kun sidder perfekt på kvindekroppen, men som også gør en reel forskel for kvinderne i Peru,” fortæller Marianne Benedicte Gorridsen.

Udover at Naturbar altid er med på beatet, når det handler om bæredygtigt tøj, så kan du også nyde godt af de lækre og prisvindende cremer, veganske neglelak og smukke håndlavede smykker. Det er skønt tilbehør til at matche dit nye outfit!

Bare besøg butikken, og så finder du helt sikkert en gave til en du holder af, og måske er det dig selv.

Du kan læse meget mere om Naturbar her eller følge med på Facebook her. 

Foto: ABW