Museum Vestsjælland har ansat Mie Ellekilde som formidlings- og kommunikationschef. Mie Ellekilde arbejder i hele Museum Vestsjælland har til dagligt kontor på Sorø Museum.

Mie præsenterer sig sådan:
Jeg hedder Mie Ellekilde, jeg er 41 år og Jeg ELSKER museer! Derfor er jeg så glad og stolt over, at jeg har fået stillingen som formidlings – og kommunikationschef på Museum Vestsjælland. Jeg kommer oprindeligt fra Aalborg, men har også slået mine folder i Sønderjylland og Aarhus.
Jeg elsker duften af papir og gamle genstande. Jeg frydes over veludførte udstillinger om små og store emner i kulturhistorien. Jeg holder af den lokale fortælling med alle dens krinkelkroge af entusiastiske, dedikerede, excentriske mænd og kvinder, der fulgte deres hjerter og farvede de byer, de boede i. Ligeledes banker mit hjerte for den overordnede fortælling om Danmarks udvikling fra de tidligste tider til i dag – og hvordan vi som land har fundet vores plads i verdenssamfundet.

Museum Vestsjælland strækker sig over seks kommuner og 11 afdelinger. I samarbejde med mine dygtige kolleger vil jeg arbejde på at binde både den lokale og nationale historie sammen i et bånd, der strækker sig fra Sjællands Odde i nord til Skælskør i syd.

Læs mere her.

Mie Ellekilde. Pressefoto.